En liten halvdeppig dag mot sitt slut, tack =)

Redan igår kväll började jag känna mig lite nere, kanske för att jag ibland funderar och tänker lite för mycket över livet, hur jag lever det och hur jag skulle vilja leva det.

Om jag hade gjort det jag skrev om näst sista inlägg, åkt till Landvetter för att ta första flyget som gick efter 20 vet du vart jag hade hamnat?

Var så nyfiken igår kväll att jag var tvungen att googla mig fram till avgångarna.  Malaga hade det blivit =)

Det har varit lite för mycket hem-butik, butik-hem för att jag skall känna mig levande, även om jag är det =)

Jag är trots allt mitt i livet, jag har en ålder som jag faktiskt älskar, en dotter som är 13 år och som klarar av att vara själv en liten stund, jag är själv varannan vecka med alla möjligheter att hitta på något om inte annat för kvällen och så gör jag sällan det ändå, inte för att jag inte får frågor men för att jag tackar nej till de.

Såååå tråkig är jag …

En vän som såg på texten på instagram att jag kanske var lite ”ner i fas”  ringde för att fråga vad som händer/inte händer =) och en gammal kollega från då jag jobbade som gymnasielärare ringde för en stund sedan på dörren för att komma och säga hej då han var hos en av mina nya grannar.

Grannen hade självklart redan fått upp gardiner och allt var tip top fick jag förklarat …. Suck, det sista jag behövde höra när det ekar här hos oss så nu har jag gjort en lista på saker som jag måste fixa och saker jag måste förändra för att känna att glädjen kommer tillbaka.

En märklig ”to do list” som handlar om lite mer än gardiner och sådant som brukar skrivas på sådana listor men så är det oftast när det är jag som skriver dem <3

Tror att dessa två samtal hjälpte mig att komma tillbaka från min deppighet =)

Som tur är har mitt illamående gått över och tack vore er R och M mår jag redan bättre …

DENNA vackra skapelse från For Love and Lemons finns i svart redan nu i butik & webshop och kommer i vit under morgondagen <3

Den och de vackra behån från samma märke eller de från Marlies Dekkers som var förra årets mest sålda Julklapp hos oss är bra tips att önska sig från mannen/pojkvännen <3

12369184_10153328877723660_2558946225034286685_n

IMG_7699

Webshopen lavendettaclothing.se har en Julkalender just nu där du idag kan köpa Please Jeans i classic model och i en läcker leo print för 1099:- (ord.pris: 1799:-) HÄR.

Erbjudandet gäller fram till imorgon till ca 10 tiden. så passa på …

Nu är klockan strax efter 21 och jag skall ta en huvudvärkstablett efter denna lite känslosamma märkliga dag för min del och nej, inget speciellt har hänt, nog bara många tankar som rör sig i mitt lilla huvudet och NEJ, jag är inte gravid som någon på facebook frågade <3

Skulle bara fattas det =)

 

 

8 thoughts on “En liten halvdeppig dag mot sitt slut, tack =)

 1. hej där,
  Jag förstår dig precis, då jag själv är i samma hjul. Det är bara hem-jobb o tillbaka heela tiden. Möjligheten att bara sticka iväg på lite semester får man se sig om i månen efter. Det låter sig inte göras när man skaffat sig butik, hund och annat som gör det svårt. Ibland får man bara lust att låsa dörren och sticka.
  På vintern är det dessutom svårare att ta sig ut på kvällen efter man jobbat klart, så det blir bara hem.
  Näe, det får bli ändring på det, och den ändringen kan man bara göra själv.
  Du får ta det i din takt med ditt hem, och försöka att inte stressa upp dig för att andra har gjort klart. Det är då det blir bäst.
  Snart är i alla fall julen här, och jag tänker i alla fall vara ledig dom juldagarna. Tänk på att ladda energi du med.
  Sov gott i ditt fina nattlinne.

  1. Hej, är du själv i butiken eller har du ngn anställd? Har nog kommit fram till att jag måste jobba med ngt annat åtminstone 2 dagar i veckan för att känna att jag får tänka och socialisera lite då jag är verkligen själv i butiken … Skönt när man kommer fram till ngt iaf. efter 1-2 dagar ”deppighet” =) Sedan gör det inget om det tar 1 år innan det händer, bara det händer =)
   Tack snälla <3

 2. Ja, jag är själv. Jag har två tjejer som hjälper till, men så fort man behöver lite hjälp så kan dom inte. Det är alltid nåt annat i vägen, så jag jobbar ständigt.
  Det blir lite enahanda och trist. Därför är det ju så skönt när man nån gång kan komma sig ut och se lite andra butiker, det brukar få mig lite inspirerad på nytt.
  Fast nu känns det som att det är längesen jag hade den möjligheten.
  Jaa du, allt har en baksida…..
  Ha en bra dag idag dårå ;-)

  1. Då är vi nog lite i samma situation misstänker jag … Ja, allt har en baksida men tänkte försöka kombinera två världar inom ett år. Får se om det går =)
   Kram och kämpa på du med <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *