Att inte kunde sova när man bör …

Godmorgon säger jag gäspande …

Vaken sedan 2.30 och har inte kunnat somnat om … SUCK! Idag är det lite stress som gäller iom. bloppis i Göteborg, Ikea först för att köpa några klädhängare till den och när vi väl är hemma ikväll packning och logistik inför måndagens flytt.

Klockan 7 på måndag skall jag vara vid den nya lägenheten för att visa betalningen av lyan och för att gå igenom den innan inflyttning. Flyttfirman kommer vid 630 så har precis mailat att de får gärna komma i tid då jag måste försvinna en stund vid 645.

Skriver måndag då det känns ”lite längre bort” men det är imorgon!! Mamma mia!

Inte så välkommet att ha en sömnlös natt när två tre tuffa dagar väntar men inget jag kan dessvärre styra just nu.

Skall snart ner till butiken med några muggar som numera får vara där och med några köksstolar som får vara på lagret tillsammans med det lilla köksbordet som jag har haft här och som vi aldrig har suttit vid =)

I den nya lägenheten behöver jag ett större matsalsbord med riktiga stolar, men detta får bli ett senare köp då jag skall första flytta in och känna efter hur allt blir.

Hittade en text som jag bara älskar och som speglar något jag skulle sååååå gärna vilja göra <3

IMG_6374

Klockan är snart 6 på morgonen, skall titta in på olika nyhetssidor för att uppdatera mig med vad som händer i vår värld och så är det dags för lite fix innan det är dags för Göteborg.

Hoppas vi ses <3

På mig idag, DENNA ljuvliga nyhet från Fira och Please Classic Old Silk, båda från lavendettaclothing.se 

Har S på blusen så snäll i storleken för er som kanske undrar över denna underbara blus som kom i fredags. Perfekt då den markerar precis under bysten så att man ser lite smalare ut. Den perfekta passformen när man som mig har lagt på sig lite och även om jag skyller på vätska efter operation så undrar jag om det är hela sanningen =)

IMG_6324

Hoppas vi ses i Göteborg senare idag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *