Redo för Bingolotto … =)

Igår förmiddag åkte Linda och jag  till Kommersen Loppmarknaden i Göteborg och man får väl med facit i hand erkänna att det var inte rätt plats för de fina plaggen man har men perfekt för de kläderna som Nicole har vuxit ifrån, för använda skor och för de plaggen som inte är av något speciellt märke då priserna skall här ligga runt 10-100:- styck, inte mer.

Vi stannade inte så länge men jag var väldigt nöjd över att jag själv köpte en herrskjorta från ett känt italienskt märke för endast 2:- och ja, i detta fall vet jag att den var äkta =) Det var enligt de flesta en väldigt lugn lördag men så är november en sådan månad som är känd för att vara lite sämre, det är då vi sparar till all den handel som sedan sker istället i december.

Mamma som jobbar frivilligt för Röda Korset butiken har fått en hel del till verksamheten och så har jag de andra kläder, skor och accessoar att sälja till fantastiska priser nästa söndag när Johanna och jag skall ha vår bloppis för andra året i rad. Du har väl inte missat detta?

Idag efter lite tvätt gick Nicole och jag till Knalleland, ett område i Borås jag besöker sällan men som har vissa butiker som är lite roligt att titta in hos som Lagerhaus där jag köpte galgar i färgen guld. Kunde inte motstå =)

Nicole fick välja de affärer vi skulle titta in hos och även om hon inte shoppade något fick hon med sig sin mamma och det blev några skratt när hon träffade på en kompis som jag presenterade mig för och skakade hand med (även med väninnan) för att sedan få se en skrattade dotter som tyckte att jag var väldigt pinsam =)  Att skaka hand är kanske gammalmodigt? Skulle jag ha sagt ”tjaba” eller liknande? Hahaha!

Förutom galgar köpte vi något jag inte har köpt på  22 år? Två Bingolotto efter att ha berättat att mormor och jag spelade ofta det när jag kom till Sverige, ett perfekt sätt att lära sig siffror på svenska… Niklas 5, Olof 51 osv…

Nu förbereder vi oss för lite gammal nöje här a casa Castellari bland flyttlådor och allt det stök som hör en flytt till …

IMG_3550

Vi släcker ljuset, tänder levande ljus och så syns inte kaoset =)

Enkelt för stunden om inte annat … och så kanske vi vinner en liten miljon som skulle så klart hjälpa en hel del …

Minns hur morfar drömde om att vinna för att han hade redan i sin hjärna spelat upp scenariot om att samla ihop alla för att kunna dela ut miljonerna han drömde om att vinna för att kunna ge …  Han fick aldrig uppleva detta så jag får försöka själv denna söndag kväll med min lilla.

Hör ni någon som ropar högt BINGO så finns en risk att orden ekar från vår lägenhet … Be prepared <3

Gårdagens tips på instagram och klädsel: Please Classic Light Grey och Vanessa White blusen från Fira, kläderna finner du HÄR.

IMG_5980

Håll tummarna för oss <3

 

4 thoughts on “Redo för Bingolotto … =)

 1. Håller alltid tummarna för dig ! :)
  Hehe.. så efter Bingolotto blir det Grannyran i nya lägenheten ? :-)

  Lycka till då med lotterna och ”tuschpennan” :)
  J

  1. Det blev ingen Bingo rop dessvärre så kvällen gick 100:- förlust istället men lite roligt var det ändå så vi lär nog göra om detta =)
   Tack för lyckönskningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *