Bloppis i Göteborg på Hotel Pigalle !!!

Buonasera fina blogg läsare <3

Boka gärna söndagen den 22/11 i almanackan för mellan 14-16  skall Johanna och jag ha vår årliga bloppis på underbara och centrala Hotel Pigalle i Göteborg på Södra Hamngatan 2 A.

Bild från förra året när Nicole gick in då hon var med som hjälp.

DSC_02751-670x1005

Ni anar inte hur mycket kläder vi har att sälja… Vissa saker är icke använda, vissa har vi haft på oss kanske en gång, vissa några fler och priserna kommer att vara rena fyndet för dig som har tid och möjlighet att komma.

I mitt fall är det nämligen så att jag köper mina kläder från butiken men när de plaggen är slut så tar jag sällan på mig de då  jag har oftast på mig sådant som finns i butik & webshop. Som ni förstår medför detta att jag har under åren samlat på mig en hel del kläder och nu när flyttlassen går dagen efter vår bloppis så behöver jag rensa lite från min & Nicoles garderob.

Allt från några Please jeans i framförallt storlek S till ljuvliga blusar, klänningar i varierande storlekar, smycken, väskor jag ej längre använder och skor som jag kanske har haft på mig 1-2 ggr.

Jag lovar att mycket fint kommer att finnas att fynda i våra respektive rum på Hotel Pigalle den 22/11.

Johanna har otroligt mycket hon med, lovar. Ni som följer henne i bloggen vet att hon älskar kläder så hennes garderob ekar knappast heller =)

Förra året såg hennes rum ut som en butik så det vill nog mycket till om du inte skulle finna något hos någon av oss den söndagen.

Förutom kläder från vara garderober kommer Johanna och Janne att ha med sig varor från sin webshop (tycker definitivt att du skall köpa redan nu DET HÄR larmet som både Nicole och jag fick i present) och jag kommer att ha med mig några utvalda produkter från La Vendetta Clothing som just vid det tillfälle kommer att vara på erbjudande.

Vi kommer att ha med oss de perfekta Julklapparna från våra respektive webshopar så missa inte den möjligheten även om du inte är intresserad av våra privata kläder, skor & smycken.

Underbart att vi får vara på Hotel Pigalle även i år. Har du inte bott på detta läckra hotel måste du boka en övernattning någon gång.

(Bilderna är lånade från hotellets hemsida)

6694327_50_z

Alla rum verkar vara upptagna just den helgen men kom i tid så har du möjligheten att äta en god lunch eller middag på restaurang avdelningen eller kanske njuta av ett glas vin eller drink med väninnan innan eller efter vår bloppis.

6694327_64_z

hotel-pigalle

Just för att det blev så bra sist gör vi om detta även i år så boka in söndagen den 22/11 mellan 14-16 ca på Hotel Pigalle.

Kanske en ny årlig tradition?

Här var vi förväntansfulla förra året och Johanna hade hjälp av sin underbara väninna Hanna och hennes mamma Siv.

IMG_4030

Janne fotade rummen eller oss =)

IMG_4022-670x893

Förra året var det kö utanför hotellet och det blev ett mysigt tillfälle att få ett ansikte på er som läser bloggarna, att träffa kanske varandra eller så ser du det som en liten mysig söndagsutflykt <3

Ytterligare en bild från förra året …

IMG_4104-670x893

HÄR finner du hemsidan till hotellet med adress och allt du behöver veta <3

Både Johanna och jag kommer att återkomma och påminna dig om bloppisen och kanske visa dig i respektive bloggar något som kommer att finnas att fynda just den dagen <3

Önskar dig en mysig kväll så länge …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *