Lizettes & Björns bröllop del II …

Hej igen

När jag tittar på alla vackra kort med det glada brudparet och gäster så vill jag lägga ut alla de kort jag tog men det var nog 90 klick jag tog igår så här kommer några till på inlägg nr 2 från Lizettes och Björns bröllop <3 (Se tidigare inlägg)

Utanför Ramnakyrkan fick brudparet ta emot kramar och kanske några personliga ord från alla de 100 gästerna som hade tackat ja till inbjudan.

IMG_3076

IMG_3102

IMG_3090

IMG_3089

Fina vänner väntade på sin tur i den långa kön fram till paret …

IMG_3098

Härliga skratt …

IMG_3100

Brudparets barn tyckte att alla kramades ovanligt mycket =)

IMG_3105

IMG_3106

IMG_3095

De vackra tärnor som är Lizzans bästa vänner och barndomsvänner … Ni vet sådana som man delar speciella minnen med <3

IMG_3097

Karin  & Anders som även gifte sig i denna kyrka för 10 år sedan ca …

IMG_3108

En groupie togs också av fotografen så då fick jag för en gång skulle stå framför kameran =)

Otroligt om han fick till ett kort med över 100 personer! =)

Vi lämnade dessa vackra omgivningar med ljuvliga höstnyanser för att gå till lokalen som var för kvällen förvandlad till fest med vacker dukning.

IMG_3126

Bordsplacering och jag fick sitta bredvid fantastiska människor. Inga direkta tystnader direkt men samtalsämnen gick utanför den romantiska temat så inget jag ventilerar här eller hur Sandra? =)

IMG_3121

IMG_3123

En otrolig god tre rättersmiddag som hade komponerats om ansvarige för restaurangsskolan på Almåsgymnasiet (om jag förstod detta rätt) och jag var verkligen imponerad över hur mumsigt allt smakade. Högsta poäng av mig …

IMG_3127

IMG_3128

Härliga tal följde varandra under middagen och då de höll humor så var det underbart att lyssna på dem … Björns pappa var fantastisk <3

Vänner och familjemedlemmar turades om …

IMG_3130

IMG_3131

IMG_3133

Glömde fota huvudrätten men desserten minsann glömde jag inte av att varken äta eller fota =)

IMG_3135

Många skratt kring vårt bord som faktiskt även var brudparets. Då jag satt på samma sida som de blev det inga kort på dem här men misstänker att flera andra tog då de även hade en fotograf på plats och någon som videofilmade. Roligt så klart att ha de som minnen för den fantastiska dagen man har upplevt <3

IMG_3137

IMG_3136

IMG_3139

Då jag hade lovat Nicole att jag skulle vara hemma strax före midnatt så började jag vid 23 försöka ringa en taxi men trots att jag väntade i 15 minuter så svarade ingen så jag började gå istället och kom fram som lovad i tid.

Synd att missa nattens festligheter men otroligt tacksam för att ha varit med i kyrkan och på den underbar trevliga middagen.

Tack till alla underbara människor som gjorde gårdagens bröllop så otrolig mysig, personlig och kärleksfull för kärlek fanns även bland gästerna och inte ”bara” mellan brudparen.

Grattis Lizette & Björn för ett fantastiskt bröllop och hoppas att ni får en underbar söndag med paket öppning och mys så att ni får njuta lite extra även dagen efter <3

4 thoughts on “Lizettes & Björns bröllop del II …

 1. Hej

  Vilka underbar bilder du bjuder på här och förra inlägget, det lyser kärlek och den känns en fin värme från alla bilder. Vad härligt att det inte regnade så utomhusbilderna blev så fina (visst det sägs ju att lite regn betyder lycka) Brud frisyren jätte fin och klänningen. Jag är nyfiken, vad hade du på dej ?
  Kram Nettan

 2. Tack min fina vän!
  Att du skriver så fint om oss bröllopet, alla inblandade och alla fina bilder gör oss alldeles rörda.
  Stor kram!!

 3. En fråga lite sent kanske.. Men har kollat igenom de fina bilderna. Och är i giftemålstankar. Vart hölls festen? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *