Idag stänger vi tidigare för att fira kärleken …

Idag blir det en något småstressig dag då jag får stänga butiken tidigare för att snabbt byta om och snabbt ta mig till vackra Ramnakyrkan där bröllopet mellan Lizette & Björn äger rum.

Inte direkt så att jag är en av de gästerna som tar tillfället i akt för att njuta lite av en festlig anledning till att gå till frissan, ta sig lite tid för att göra sig iordning och njuta av detta.

Nix, här blir det en snabb dusch och så får man vara klar =) Det är ju trots allt inte mitt egna bröllop men lite synd ändå att inte få njuta lite av kommande festliga eftermiddag, kväll och natt genom att ta sig lite skön ego tid för att göra sig ”fin”.

Nicole är hos mig den här helgen så hon skall få vara med sin mormor i några timmar. De skall äta MD och göra allt det som man får göra när man är med sin mormor/farmor…

Nu måste jag lämna datorn, fokusera på kunderna som börjar titta in efter en kanske skön sovmorgon och så sätta på dörren en liten lapp där jag skriver att jag stänger tidigare för att fira kärleken mellan två vänner.

14454625-el-matrimonio-palabra-en-el-diccionario-con-dos-anillos-de-matrimonio-en-la-cima

Det tycker jag är en fantastisk anledning <3

Bilder från bröllop och fest kommer imorgon …

One thought on “Idag stänger vi tidigare för att fira kärleken …

  1. Hej

    Jag önskar dej en trevlig och underbar dag på bröllop jag ser framemot bröllops bilder och kläderna, vilken tid är det ? Jag menar om det är eftermiddags bröllop…lite nyfiken för jag ska på bröllop 2016 och kollar lite runt redan vad gäster har på sej för inspiration
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *