Kavaj & bilar i present =) …

Buongiorno <3

Imorse skulle jag starta med gymmet men kände av att migränen låg där och väntade bara på att göra sig tillkänna lite extra så vågade inte och tog istället 2 treo (som förra fredag) Efter ca 1 timma så försvann den tack och lov för det är inte det ultimata att jobba när det bara bunkar i huvudet. Andra fredagen som jag får detta, hoppas det inte blir någon ny fredag rutin för sådana små återkommande traditioner avstår jag gärna ifrån …

idag har jag haft tre underbara kvinnor från Karlskoga (tror jag att det var =) som var som små flickor i en godis butik när de kom in. En härlig trio som nog såg ut att ha väldigt roligt tillsammans och förutom de randiga Please Jeans som ger en mer dressad intryck blev det kavaj och byxa från Imperial (byxan finns ännu inte i webshopen men kommer inom några dagar)

Dessa kavajer är fantastisk sköna då de är inte alls stela som många kavajer kan faktiskt vara men otrolig skön och stretchig utan att förlora den stilen som dessa plagg ger. Snygga till en enkel svart byxa eller till ett par denim.

En person som ofta har kavaj och är ursnygg i de är Jennifer Aniston: kavaj, jeans och en enkel vit top under & har även sett flera bilder då hon har Superga skor till den typen av outfit.

IMG_9429

kavajimperial

Apropå något helt annat fyllde Leo, mitt systerson 3 år häromdagen och kolla vilka härliga bilder min syster skickade på han och Mathilde efter att han hade fått en bil i födelsedagspresent <3

IMG_3676

IMG_3677

Jag har nog de sötaste syskonbarnen man kan ha och ja, jag vet att alla säger det om sina och helt rätt att så får vara <3

Nu skall jag fortsätta jobba i butiken och önskar dig därför en trevlig fortsättning på denna dag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *