Att byta ut & att få 4 miljoner för varmt kaffe? …

Godmorgon <3

En av mina stora laster, något som jag är lite ”addicted” av är min morgonlatte som jag köper på väg till butiken.

Tror att det är inte så mycket själva innehållet men själva ”grejen”.

Den där take away muggen som jag sedan tar med mig till Stadsparken och smuttar på medan Knut går på toa där =), att ha den bredvid mig på jobbet för att ta en liten ”slurp” då och då (gillar nämligen även när den är kall) men även om jag köper den gjord på ”skinny latte” så vet vi nog att den är kanske inte det bästa alternativet om man vill gå ner i vikt och så påverkar denna morgon rutin min ekonomi också så idag köpte jag något nyttigare & färggladare.

IMG_2342

Efter att vi har flyttat skall jag minsann göra sådana här själv också så att plånboken får också känna av en förändring.

Att utesluta min latte helt är dock inte mitt mål för jag älskar det och längtar redan till lussekatter också men att börja med att trappa ner känns redan som något jag kan definitivt göra för att få i mig istället något sundare för kroppen.

Har fått frågor angående den operation jag gjorde för 4 år sedan och som blev ”fel” och ”förstörde” mina ben …

Well, efter 4 operationer som gjordes efter det (2 som gjorde ingen skillnad men gav mig bara några extra ärr) så har jag nu avslutat de långa samtalen med den ansvariga kliniken som skall den 5/11 försöka korrigera ett fult ärr och efter det får jag antingen nöja mig med att ”så här ser jag idag ut pga. någons misstag” eller så använder jag pengarna jag fick tillbaka från den första operationen för att kolla om någon annan läkare kan försöka göra något åt det men med en risk för att det kommer aldrig att bli bra, bara kanske lite bättre.

Läste nämligen häromdagen att i USA har kedjan Donkin Donuts betalat ut över 4 miljoner kronor i förlikning till en kund som brände sig när hon med sitt kaffe i handen snubblade på parkeringen och fick på sig kaffet. WHAT??? Hur varmt var det kaffet för att man skall kunna få ett sådant belopp och var finns rimligheten i den summan när man själv har ärrade och gropiga ben efter att en professionell läkare har begått några misstag? Suck, fel land att bo i =)

Tur att man kan fortfarande se det med lite humor även om det där med ”självdistans” gällande benen går lite upp och ner =)

Nu skall jag fortsätta ta hand om min lilla söta butik och ja fler nyheter har kommit in i webshopen HÄR, kanske dags att uppdatera höstgarderoben <3?

Idag i butiken en av de nyinkomna blusarna från Fira <3

12088074_10153220659803660_2515321396411744368_n

Ha en underbar fortsättning på denna torsdag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *