En fredag med migrän …

Buonasera <3

Min fredag startade med att färga utväxten på Salong Youniqe  för visst känner man sig lite fräschare när den har fixats och man kan åter låtsas för sig själv att man är ”naturlig blond” trots att man är medveten att så inte är fallet? =)

Tiden räckte precis till detta då jag skulle öppna butiken men skall tillbaka för att klippa upp det lite. Har nämligen önskemål om att ha det lite kortare och mer frisyr så att det inte bara hänger … Tycker nämligen att det räcker att jag gör det ibland när jag är lite för trött, håret skall definitivt inte spegla detta.

Det är nog just tröttheten som gjorde att jag vid lunch började få en riktig migrän och ännu jobbigare var att jag inte hade någon treo med mig som kunde underlätta timmarna i butiken.

Vet att vissa lider av konstanta migrän anfall och usch vad jobbigt det måste vara då ljus & ljud påverkar så när man har ont.

IMG_1630

IMG_1632

Den sista timman hade jag tom. lite illamående av huvudvärken så rusade hem med Knut efter stängning, tog 2 treo (2 är bättre än 1 =) och så la jag mig direkt i sängen och här befinner jag mig nu med den lilla tacksamma skillnaden att jag mår något bättre en stund efter att tabletterna gjorde sitt.

Imorgon kväll skall jag iväg på en mysig träff så får definitivt inte bli sjuk och nej, det är ingen romantisk sådan som skall inträffa även om temat kan sägas vara just romantik & kärlek <3

Tänkte innan jag släcker lamporna för att åter vara i total mörker  tipsa om en fantastisk blus från Hale Bob som vi dock har en enda S kvar.

Har du en Marlies Dekkers behå att ha under den så blir den klockren då detaljerna från behån syns lite … Svarta Please Jeans på bilderna och du finner allt på FURIA.SE

IMG_1740

IMG_1747

Ytterligare en vacker blus från samma märke är den på bilden nedan och som finns i storlekarna XS/S/M/L,

Elegant med det vackra fjäril printet och i de vackra nyanserna.

IMG_1761

Har du förresten några bloggar du rekommenderar att läsa? Tittar in i bara 4-5  stycken ibland så tar gärna emot tips om du har några …

Nu drar jag täcket över mig och försöker bli återställd tills imorgon då både jobb och en trevlig kväll väntar <3

Önskar Dig en mysig kväll <3

4 thoughts on “En fredag med migrän …

 1. Hej

  Usch för migrän, hoppas de försvinner så du får en bra dag imorrn…Här är 3 bloggar jag kollar in på då och då är Carolina Gynning och Valerie Aflalo och Andrea Brodin

  Jag har vart flexledig idag, jag var så trött trodde inte att jag skulle ta mej ur sängen, har du känt dej att vara så tung att du inte orkar göra något….Urk, inget skoj, men tog mej till tandhygienisten och trodde att jag skulle orka gå på stan, men nej var tvungen att åka hem och lägga mej på soffan i 4 tim för att bli lite piggare..Hoppas på bättre dag imorgon.
  Det är inte bra att ta ledigt haha
  .Kram Nettan

  1. Hoppas det med <3
   Andra omgång Treo som faktiskt hjälper för stunden...
   Valeries tittar jag in hos ibland då jag tycker att hon designer fantastiska kläder (som jag även säljer) och som står för en stilig och kvinnlig stil.
   Hela hennes blog speglar detta så en kvinna jag beundrar och även hennes mamma är otrolig trevlig.
   Kram och tack för omtanken och tipsen.

 2. så fin blus! :) kika gärna in på min blogg för tips om mode med mera (nyinflyttad modestudent u Stockholm)
  Har du skälv några tips på bra bloggar? Ser att du verkar vara duktig på att träna, läser gärna om träningstips! :)

  1. Fin blogg du har Julia, måste lära mig mer hur man jobbar med bilder, ni yngre är så duktiga på sånt, en annan är glad att jag lyckas ta en bild som inte blir suddig =) Har inga direkta tipsar då jag själv läser endast vänners bloggar men skall en dag söka mig fram till några som inspirerar på olika områden <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *