Lite från gårdagens fotning i Borås …

Har nu varit ifrån gymmet i över 10 dagar vilket känns direkt och jag har fortfarande efter 44 år INTE förstått varför det går så fort att lägga på sig ett par kilon medan det är något svårare att gå ner dessa? =)

Ikväll skall jag dock dit igen och inviga mina nya Juicy Couture gymkläder för visst kan de hjälpa? Har nog aldrig förstått hur man kan ha på sig taights då jag har alltid tyckt att de är allt för otäcka på men har fått revidera om mina åsikter och helt plötsligt tycker jag att de jag har från Adidas och Juicy är hur sköna som helst och idag fick vi påfyllning på dessa.

Tycker att det är rätt så skönt när man får ”ändra om” sina initiala åsikter för visst kan man tro så hårt på något för att sedan ändra sig och om sanningen skall fram så kan det även hända att materialen har blivit så mycket bättre under de åren som har gått sedan jag ogillade dem =)

Min lilla var hos mig igår och vi tittade ”så klart” på ”Hollywood fruar”. Även om jag tycker att själva serien har förlorat då det känns som att det den  numera går ut på är att ”reta upp” (vilket är nog inte så svårt) Gunilla så att man får höra och se hennes utspel så satt Nicole och jag där i soffan och log åt Maria som tyckte att middagen var ändå ”rolig” …

Idag har vi en lugnare dag i butiken så jag har nu laddat upp alla de snygga jackorna från Don Vanquisher och fotades igår tillsammans med några av blusarna från Hale Bob så nu finns det ännu fler nyheter i butik & webshop <3

Nu följer lite bilder från just furia.se

IMG_1788

IMG_1797

IMG_1796

IMG_1849

Jackorna fotades med svarta Please Jeans och stövletterna från Gestuz <3

IMG_1795

IMG_1794

IMG_1793

Nu tittar Knut på mig med sina små runda ögon och vill nog ha lite hundgodis så skall se till att hans önskemål uppfylls här i butiken där vi är till 18 för att sedan gå hem, byta om och dra till löpbandet …

Längtar tom. efter det =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *