Paintball anläggning …

Imorse när jag vaknade gick jag fram och tillbaka till butiken 2 ggr med resväskor och väskor i olika modeller då vi fick med oss lite varor direkt från showrummet i Oslo igår.

Håller på och glömmer allt möjligt just nu och måste hitta något sätt för att inte glömma bokade saker. Måste börja skriva ner istället för att tro att jag skall komma ihåg för jag inser att det sist nämnda inte längre fungerar. Åldern? För mycket att tänka på? Båda orsakerna tillsammans? =)

Idag kom blomsterleverans från någon, så tack för vackra rosor och choklad …

IMG_1168

Direkt efter jobbet kom fotograf Marcus då jag ej hade bilder på bland annat den vackra klänningen från amerikanska brand Hale Bob som vi tog med oss från showrummet i Oslo tillsammans med några andra vackra blusar. De färgerna som var på de bilderna jag hade tillgång till speglade inte hur klänningen såg ut i verkligheten så det blev en snabb fotning direkt efter stängning.

Kanske inte så man skall fotas, stressad direkt efter jobbet men nästa gång skall jag fixa lite håret och ha lite smink iaf. =)

Marcus hade valt ett fantastiskt ställe för korten och då där paint boll spelas … Har du varit där eller på liknande ställe?

IMG_1172

Se den läckra bussen? Det kändes som att vara i en märklig ”vilda västern” spökstad som dock ej var vilda västern om ni förstår vad jag menar =)

Många som nog tycker att miljön är perfekt till fotning eller dylikt då några killar och tjejer kom då de skulle där spela en musikvideo … Tekno hip hop enligt Max Norin som också var med för att hjälpa Marcus med belysningen.

IMG_1173 (1)

Knut var så klart med och började hosta som om han hade något i halsen så blev lite rädd … Sedan nös han en massa och kunde inte riktigt stå rak så såg sedan att en lite grönt stack lite från nosen, lyckades fånga den längre grässtrån som hade hamnat där och allt var sedan frid och fröjd med honom tack & lov.

IMG_1171

Från en selfie imorse till instagram till en riktig bild …

11822531_10153180959008660_7290260347181354893_n

_93W8278

Nu är jag helt slut här hemma i soffan och skall lägga mig direkt då imorgon väntar jobb, utvecklingssamtal i skolan och så måste jag sätta mig och boka hotellet i London … Vi åker ju på lördag !!! Tiden bara rusar iväg och jag hänger nog inte riktigt med känner jag … Ge mig lite spa <3

Nu är det dags att säga buonanotte från oss <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *