Inköp av kändismärket Hale Bob i Oslo …

Att göra inköp är fantastiskt roligt speciellt när man har en väninna med sig som själv har varit i klädbranschen och som har ett intresse för vackra plagg.

Idag kl. 11 åkte vi till showrummet för det amerikanska kändismärke Hale Bob och med kändismärke menar jag att kläderna från detta brand uppskattas och ses på många amerikanska och internationella kändisar.

Hale Bob gör kläder där mönstret är tänkt att göra oss kvinnor något smalare och som skall vara smickrande för figuren samtidigt som materialen som är av högsta kvalité verkligen faller för en snyggare silhuette.

Vi beställde lite nytt för hösten/vintern och så även för våren så det blev några timmar som vi spenderade bland alla vackra tunikor och klänningar som vi provade för att se & testa passformen på mig själv.

Storlekarna är rätt så stora och dessa kläder passar definitivt även den kvinna med former, promise … Bor du i närheten av Borås kom in och prova, du kommer att älska dessa plagg och vill du beställa på nätet så gör det då du har ändå returrätten på din sida så länge den sker i tid.

Den här tunikan hade de en enda small kvar så den tog vi med oss tillsammans med samma model i turkos/bruna nyanser.

IMG_1094

Vad sägs om DENNA maxi klänning? Hur fantastisk vacker är inte den? Chic bohemé på ett elegant sätt och definitivt plagg som du ej ser i var och varannan butik / webshop.

Denna klänning är helt slut i hela USA så vi köpte de sista 2 S och 1 M som de hade på lagret i Oslo. Ett fantastiskt fall och passform, i say no more…

11990408_10153179799093660_7966763655039982246_n

Fick förklarat för mig att den klänning som är känd i kollektionen för sitt passform som passar smala som fylligare kroppar är den som de kallar ”Hale Bob klänningen och då jag själv har provat den vi fick förra veckan kan jag inte annat än att hålla med.

Just därför att kunderna har den som en återkommande favorit finns modellen alltid i kollektionen och vi har redan i butik och webshop 2 stycken olika av den.

IMG_1137 (1)

Vi fick kaffe för att lite senare få njuta av lite sushi, precis vad vi behövde då både Tania och jag verkligen provade och granskade. Då detta är ett lyxigare märke är det viktigt att verkligen veta vad man köper …

IMG_1087

IMG_1100

Vi fick med oss flera blusar som imorgon kommer att hänga i butiken och som i veckan skall fotas och oftast tar vi in bara 2-3 av varje då det är just exklusiva plagg. Lägger man en större summa pengar på en blus /klänning så tycker jag att man skall få känna sig lite unik så ingen masskonsumtion alls här.

En liten sneak peak på våren …

En tunika på första bilden och en klänning i samma print på nästa …

IMG_1089

IMG_1773

När vi var klara med ordern så kunde vi inte annat än att beställa några kortärmade skjortor efter att Tania hade provat en. Från vackra print till enklare och en mer klassisk stil … Just det jag gillar, variation i klädseln … Den röda tråden i butiken är inte att vi har samma stil på allt men den röda tråden är att vi gillar det vi säljer …

Jeansen som Tania har på sig finner du HÄR medan skjorten kommer till våren <3

IMG_1101

Ljusblå, vit och ljusrosa …

IMG_1105

Även om det är ett fantastiskt roligt del av ens jobb att välja, prova och lägga ordrar så tar detta faktiskt även energi då man skall välja efter vad man själv gillar mest men även med den grundläggande tron att det finns kunder därute som gillar lika mycket och har möjligheten att ”köpa” eller ”investera” som vissa säger i just dessa plagg.

Någon sa en gång ”jag har inte råd med billiga köp”. Detta kanske kan låta som ett något snobbigt uttalandet men känslan som finns i vissa kläder finns inte i den massproduktionen som billigare kläder erbjuder. Varje detalj på Hale Bobs blusar och tunikor är sydda för hand…

Tog min order och tittade igenom den för att sedan godkänna den. Självklart hade jag en blus från just detta märke idag …

Denna fantastiska i blåa nyanser och i en snake print med handbroderade pärlor finner du HÄR och till den hade jag idag sköna Please New Classic jeansen.

IMG_1109

Nöjda med inköpen och med det trevliga bemötande vi fick tog vi åter bilen för att idag köra tillbaka till Sverige =)

Vi satte på ”gamla godingar” som ”I will survive” och sjöng i bilen högt för både Tania och jag är just små ”överlevare” … Vissa kanske tänker på kärleken som lämnat en medan i orden så tänker jag nog mer brett =) I orden lägger jag mer förmågan att ”anpassa sig” och att, som en vän sa per telefon, landa på sina ben … I värsta fall bröst i mitt fall =)

Nu är jag nog lite trött =) så avrundar inlägget innan det spårar ut då alla har inte min humor förstår jag … Å andra sidan är det min blog kom jag på =) En rätt så viktig och relevant detalj i sammanhanget … Whatever, är det nu dags att hoppa in i duschen för imorgon skall allt jag har med mig hem tas till butiken <3

Vill passa på att avsluta med att tacka min väninna Tania för att hon har följt med mig fram och tillbaka (hon anpassade sitt egna möte efter mitt inköp) och för alla skratten… <3

 

 

One thought on “Inköp av kändismärket Hale Bob i Oslo …

  1. Hej

    Uj uj vad mycket fint som du kommer ha i butken …Härligt! Skoj att du hade sällskap med på resan…
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *