Träning & intervju …

Höstväder i luften och jag mår prima. När alla andra blir lite ”deppiga” av det gråa blir jag istället som en solstråle och njuter …

Måste därför erkänna att nu börjar min favoritårstid och den tiden jag mår som bäst.

Ibland är man bara inte som alla andra =)

Min väninna TANIA har i somras utbildat sig till PT så imorse var det dags för henne att visa vad hon har lärt sig.

Jag är nog den största utmaningen man kan ha som PT och kostkonsult för jag följer inget. Jag vet det mesta men hamnar väldigt snabbt i mitt ”gamla beteende” där mat är sallader och godis och träningen, ja den skall jag nog inte ens nämna då den existerar knappast.

Imorse var jag dock på gymet för att möta min väninna som redan var på plats med sin lika vältränade man och de stod där med var sitt leende då de är så medvetna om hur jobbigt jag tycker att vissa saker är…

Idag var det ”leg day” och just benen har jag mer eller mindre struntat i länge då de blev för 4 år sedan ”felopererade” och har mest gömt dem och struntat i dem då de är ändå som de är. Nu har jag dock  bestämt mig  för att göra det jag kan för att försöka att på ett naturligt sätt få de att se så bra ut som möjligt.

IMG_0417

Man kan inte annat än att skratta när man ser ens miner när man tar i  och jag vet att den sportbehån jag har under linnet är för litet … Skall definitivt göra en investering och köpa en som passar men har efter 44 år köpt mina första taights så små framsteg gör jag =)

IMG_0423

Ett område där jag är rätt så stark är bålen, magen … och det är därför ett område som jag gillar att träna.

Tania gick sedan och hämtade vikter som hon la på min mage och ja, inga som helst problem. Jag hade klarat av flera kilon tror jag =) trots att jag inte har tränat på länge …

IMG_0418

Sedan kunde jag inte gå och kunde inte annat än att skratta för mig själv när benen kändes som gummi. Skulle bära Knut, kassar och väska ner för en trappa (som han inte gillar) och fick hålla mig i räcket som om jag vore över 80 år … Det är just sådant man vill känna när man har spenderat tid på ett gym med någon som kan och skall kunna så ett bra kvitto på att Tania gjorde ett bra jobb idag med mig.

Imorgon är det en ny dag och vi skall träffas 8.30 för att köra axlar. Ja, jag behöver någon som bara säger ”vi ses då” för skall man vänta på att jag uttalar orden själv så kan man vänta på att Påven konverterar till islam =)

Just nu, 4 timmar efter passet känner jag mig piggare än på länge för det finns ingen som kan påstå annat än att träning gör oss piggare så väldigt glad att jag inte avbokade eller kom med en massa ursäkter.

Nu är jag dock på jobbet med öppen dörr, regnet öser lite utanför och luften är så frisk. En helt fantastisk start på denna mysiga höstdag.

Till något helt annat …

Fick ett mail från en tjej som bloggar. Hon frågade om jag kunde tänka mig ställa upp på en intervju som hon ville publicera i sin blog och då jag älskar frågor kunde jag inte annat än att tacka ja för visat intresse så HÄR hittar du intervjun om du vill läsa den <3

11855876_10153118049928660_827801229735098391_n

Önskar dig en underbar dag så länge <3

One thought on “Träning & intervju …

  1. Hej

    Nu har jag läst intervjun, bra frågor tycker jag och skoj att få läsa.
    Jag läste från tidigare inlägg du kommer ta in festklänningar från Valerie till våren, jag kommer verkligen ha ögonen öppna för jag är ute efter en speciell och fin till mitten av maj eller från något annat märke
    Vad för fint ska du ha på galan på Valerie visningen?
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *