Inköp i Göteborg …

Hej <3

Igår kväll kom min väninna Linda och vi satt på innegården och planerade lite hösten.

Någon spa weekend i november och fira Julen i Köpenhamn då våra tjejer skall fira Julafton med sina pappor med familj i år.

Precis det vi skall göra den 24/12 efter mysfrukost med våra flickor,

DSC_0661

Nu befinner jag mig istället i Göteborg då jag har inköp mer eller mindre hela dagen.

Började kl. 9 hos Zetterberg & Lily and Rose och just smyckena kommer redan i slutet på veckan. Har tagit in ljuvliga glittriga nyheter och så även underbara söta halsband för ca 299:-.

DSC_0664

Motstod de ljuvliga croissants som bara tittade på mig och jag på dem =)

Skönt när man kan stå emot de där frestelserna som man ibland så lätt faller för <3

DSC_0665

DSC_0666

DSC_0668

Beställde även några få vårklänningar i ljuvliga nyanser så att du kan finna vackra klänningar inför baler, bröllopsfester eller de andra tillfällen som man gärna har en klänning till.

DSC_0662

Nu väntar jag på en vän som skall få bjuda på lunch och så har jag ett tråkigare ärenden innan nästa inköp.

Skall träffa klinikchefen och en plastikkirurg för att komma fram till något skådestånd för att en av deras plastikkirurger förstörde för alltid mina ben ur en kosmetisk synvinkel för 4 år sedan och efter 4 operationer för att försöka ”reparera” detta så vill jag nu få en slags ”end of this story”.

Det kommer att kännas lite märkligt att höra hur man värderar i pengar ett sådant fel som gör att jag mer eller mindre aldrig går i shorts numera och som påverkar mig i att vilja dölja hans misstag …

Märklig situation, jag betalade för en förbättring och fick en försämring.

Efter det blir det ytterligare ett inköp för att åka tillbaka vid 17-18 tiden förhoppningsvis nöjd med alla härliga ordrar.

Önskar dig en underbar dag i solen <3

2 thoughts on “Inköp i Göteborg …

 1. Hoppas att dagen blev bra, även det ’tråkiga’ mötet angående plastikkirurgin. Vore bra med ett ’bokslut’, det antar jag att du är ute efter.
  Vad fint det låter med att fira julen i dejliga Köpenhamn:-) Blir nog mysigt! Det är ju också så att man får fira julen som man vill, men det tarvar lite extra ’mod’ för att avvika från det traditionella…men sedan man skilt sig från barnet/barnens pappa så blir ändå högtider och semestrar annorlunda. Det har tagit mig rätt många år för att inse att det nya är också det ’normala’ för nu ser familjen annorlunda ut.
  Apropos familj; nästa vecka flyttar mitt yngsta barn hemifrån, ska plugga i Uppsala. Fram till ikväll har jag tyckt att det är toppen att hon gör detta, men nu när jag tittar in i hennes rum fick jag oxå en annan känsla; tänk vad åren gått fort. men så ska det vara och då kan jag få tid att åka upp bla till din fina butik:-) Kram och godnatt från Helene

  1. Får veta i slutet på veckan vad de har kommit fram till och så får vi se om jag tar till advokathjälp eller om jag nöjer mig …
   Är inte så traditionell av mig vilket kanske märks i mycket men bara jag vet att lillan har det bra så känns det ok. Har dock spenderat någon Julafton i soffan själv och det känner jag inte för att göra i år så när min väninna Linda sa att hon också skulle vara själv från efter frukost så kände vi för att planera och genomföra något roligt.
   Kan tänka mig att det är en märklig känsla att inte längre ha sitt barn hos sig oavsett hur gammal hon må vara men livet är ju så och man får se det positiva med det som du gjorde =) Du är välkommen och maila mig innan så att jag med säkerhet är här … Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *