A shoe temptation …

Såååå otroligt skönt med helg nu måste jag erkänna <3

Jag började med att gå till butiken då en leverans från Gestuz hade kommit och ja, jag älskar detta danska klassiska men moderna brand.

Ljuvliga skjortor, ljusblåa och blå/vit randiga har kommit samtidigt som en urläcker svart klänning kommer att dressa upp många tjejer & kvinnor denna höst/vinter  samt dessa fantastiska stövletter <3

Ni som har lite större storlekar och som ber mig ta in just större har i detta märke ett fantastiskt utbud då storlekarna är stora (man skall gå ner en storlek på de flesta plaggen från Gestuz) så köper ni  large eller storlek 40  motsvarar de en stor L skulle jag vilja påstå.

Har inte fått in skjortorna och klänningen i webshopen men de hänger redan i butiken och stövletterna finns redan på nätet HÄR <3

How lovely?

11822655_10153094551353660_8178282233077548022_n

 Nu spricker solen upp efter en molningare förmiddag så en promenad med Knut väntar och så har jag bokat bio ikväll då Nicole kommer i eftermiddag och vi var lite bio sugna denna lördag kväll <3

Jag skall kanske till London två dagar runt 8/9 … Har du tips på något hotel som inte är allt för dyrt? Standarden på hotel är ju generellt sämre där så har du bott på något mysigt ställe får du gärna tipsa mig.

Kram så länge <3

 

 

 

2 thoughts on “A shoe temptation …

 1. Vet inte om mitt första kommentar skickades för det försvann när jag höll på att skriva men här kommer i alla fall en till. London har mkt hotel, allt från dåliga hotel med usel standard till lyxiga 5* hotel.

  Varning för ombyggda Townhouse som blivit hotel, de har ofta väldig dålig standard och är egentligen inte så billiga. Bayswater är ett område som det är fullt av ombyggda Townhouse/hotel, jag skulle aldrig bo där. Det finns mga sådana hotel runt Earls Court oxå, och säkert på andra områden.

  Frukost ingår sällan när man bokar hotel utan det kostar ca £10-20 extra, men det finns mga Starbucks, Costa Coffee, Cafe Nero etc.

  London är dyrt och £ står i hög kurs.

  Tips på hotel kanske inte det mysigaste men rent, fräscht, tysta rum och frukost ingår för ca 1000 kr/rum är: Holiday Inn Express Wandsworth.
  http://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/wandsworth/lonwd/hoteldetail

  Det är bara att gå över bron så är man i Fulham och nästan Chelsea. Buss 28 som går nära hotellet kan man ta om man vill till Kensington High Street.
  Det finns en härling Waterfront promenad längs Thames där det oxå finns flera ställen man kan äta eller bara ta ett glas eller latte.
  Går man åt andra hållet mot Wandsworth Town så finns det en mysig gata med små affärer.

  Detta är ju sydvästra London (postkoden är SW18) men beroende på vart du ska vara och göra i Lnd så kanske inte denna location (SW18) is the best.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *