En titt på vår kommande lägenhet …

Den 23 november har vi fått reda på att vi får flytta in till vår nya lägenhet på femte våning i nya Asplyckan, här i centrum.

Då vi har inte kunnat gå på de två träffar som de redan har haft för oss köpare är det verkligen väldigt lite jag vet eller har sett så en märklig flytt som jag dock känner är precis vad jag behöver.

En ny fresh start i en ny lägenhet där allt är NEW … Kommer att älska det för efter att ha bott i ett otroligt charmigt & gammalt hus (dock renoverat) så är både lillan och jag klara med det, vi vill nu ha det vi inte har och nytt är vad vi suktar efter =)

Efter jobbet tog vi Knut och gick och tittade.

Knuts första flytt och när det gäller mig har det hunnit bli några stycken …

DSC_0367

Vi satte oss ner en stund och planerade lite … Det är den mysiga delen av en flytt men samtidigt svårt när vi inte ens har varit inne i den =)

Har glömt Knuts riktiga koppel i Varberg så han får ha den som är menad för större hundar =)))
DSC_0368

I mitten av augusti är vi inbjudna för en liten visning så det skall bli riktigt spännande att se vårt nya kommande hem där nya minnen och tankar kommer att upplevas.

Blusen från Copenhagen Luxe kostar 699:- och jeansen är Please Classic Parquet, 1499:- som ikväll åker i tvätten då de har använts lite väl länge den här gången =) Kläderna är från WWW.FURIA.SE så klart <3

IMG_8978

IMG_8965

Nu skall denna trötta kvinna som sovit för lite njuta av en skön kväll med sin dotter.

Vi hade tänkt gå på bio först men så har min lilla ångrat sig och får erkänna att jag hade inga större invändningar på detta.

IMG_8970

Just nu är hon upprörd över avstängningen av Swefilmer och hon håller på i skrivande stund att läsa vad som skrivs på Nyhetsbladet angående detta … En sorg verkar detta innebära =)

Hon kommer nog att komma över detta =)

Önskar dig en trevlig lördag kväll <3

 

 

2 thoughts on “En titt på vår kommande lägenhet …

  1. Hej, det nya huset ser verkligen läckert ut; det lär vara nytt på många sätt om jag bedömer rätt från dess utsida. Utsidan kan ju bedra..men det tror jag inte:-)
    Lycka till med flytten, men det är ju ett tag kvar. Hoppas att du sover redan, men skriver ’sov gott’ ändå. Kram Helene

    1. Det skall verkligen bli spännande att flytta till nytt men som sagt 4 månader kvar som dock kommer att flyga iväg då det är så mycket som händer nu efter sommaren …
      Skall lägga mig om en stund och förhoppningsvis somna med min lilla bredvid mig =) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *