Snart så …

Godmorgon <3

Snart blir vi hämtade för att åka mot Landvetter men har denna morgon varit i butiken och packat de sista ordrar som kom igår innan min väninna tar över detta medan jag är borta.  Printade ut biljetter och fixade lite med annat innan jag gick och köpte en varm choklad till lillan som blev glad över att få en favorit dryck resdagen.

Min syster, syskonbarn och mor är redan vid kusten då de hyr en lägenhet där kommande vecka så vi blir hämtade av en vän till min syster som också bor i Bologna och som skulle till kusten för att hälsa på vänner. Han hämtar snällt upp oss på vägen…

Vi har träffats tidigare men log åt hans beskrivning ”leta upp någon som är full med tatueringar, i linne, shorts, hatt och som röker som en turk (italienskt talesätt) där det inte är tillåtet =) Hahaha! Vi skall nog finna varandra på flygplatsen och som en italiensk miliardär som är känd för sin användning av sociala media säger om tatueringar ”hellre smutsig utåt än inåt”.

Följ gärna den sist nämnda på insta @gianlucavacchi.

Gillar hans konto och en snygg man i övre medelålder som även har gjort t-shirtar för män åt Happiness Brand, ett märke som vi säljer i butik och webshop.

Nu skall vi packa det sista, vi landar vid 20.30 och lär inte vara framme förrän vid 22.30-23 misstänker jag men familjen väntar nog vid vårt hotel bruna och fräscha då det är varmt i Italien just nu …
universal-hotel-cervia_STD

Bikinin är packad och längtan är stor <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *