Detaljer & tips …

Buongiorno <3

En ny rätt så solig dag här i vår lilla stad som ikväll även bjuder på underhållning på Torget. Torsdagskvällarna är under sommaren en tradition numera…

Eric Saade är visst kvällens artist den här veckan så lite folkfest kanske med många yngre fans på stan?

Ikväll stänger jag butiken kl. 18 för sedan skall lillan och jag packa inför lördagens resa. Imorgon har jag så mycket annat att göra så glad om det mesta görs ikväll.

Idag tog vi två rundor i Stadsparken Knut och jag då det var så otroligt skönt och log för mig själv när jag insåg att min behå från Marlies Dekkers matchade min nagellack från Treat Collection… Detaljer? =)

Blusen jag har på mig heter Ylva och är från Fira och matchas så klart med Please Classic Parquet.
IMG_7643

Nicole har cyklat fram & tillbaka till Dalsjöfors med pappa & familj men har säkert även fått njuta av en god fika hemma hos farmor som bor där. Ikväll är hon dock hos mig även om hon skämtade om att hon skulle sova över hos farmor… Känner min lilla lite för bra för att gå på det =)

Tänkte även passa på att länka till My som jag känner sedan innan hon deltog i ”Ensam mamma söker” och som nu kanske inte längre söker? =) Hmmm …  Hon tipsar i sitt inlägg om våra loafers från Cocorose London samtidigt som vi får ett recept på nyttiga pannkakor.

Tack My för ett inlägg med längsta blog rubrik? =))) Guiness Rekord next? =)
11026293_1029424973753440_5805172266413351877_n

En annan tjej som har deltagit i förra säsongens av ”Ensam mamma söker” är Susanne som i sitt inlägg visar somriga bilder på sina vita Please Jeans som vi självklart säljer på Furia.se
IMG_1177

Några få vita kvar så passa på <3
11701046_10153021530583660_6041439678910762253_n

Nu skall jag jobba på sista timman så passar på att önska dig en skön eftermiddag så länge <3 Hör att provspelningarna börjar på torget och njuter av att de som kommer ner till centrum denna kväll får en fantastisk somrig kväll …

Hahaha! Sorry men en pappa gick förbi precis butiken och sa till sitt barn att ”titta på katten som ligger och sover” men det var Knut han såg!!! OMG!!! =)

6 thoughts on “Detaljer & tips …

 1. Hej

  Härligt att packa för att resa bort till sol, värme, tänk vad mysigt och skoj ni kommer ha….Ja något som är jätte skoj, att My träffar ”en love” och om det är den jag tror de är…. så passar de ihop…Jag önskar i alla fall My lycka till….

  Haha söta Knut har blivit en katt…hur kunde han tycka de?! haha
  Kram Nettan

  1. Hej igen

   Jag ser att ett ord inte kom med när jag skrev ” den jag tror ” det skulle stå ” tro / hoppas de är ”
   Kram Nettan
   ( Kanske inte viktigt att skriva till, men jag tyckte de)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *