Vinnaren till det vackra armbandet är …

Buonasera igen!

Nu har en vinnare till det vackra armbandet från SIF Jakobs lottat ut och vinnaren heter PIA !!!

Under din kommentar i tävlings inlägget har jag gratulerat och meddelat dig om vinsten även där så kolla gärna och maila mig på michela@furia.se

DSC_00381-980x805

Nicole och jag har precis hämtat min leopard resväska och börjat packa lite i min. Hittade i garderoben en långklänning från Valerie som jag har haft i tre år och den är är nu i resväskan tillsammans med lite annat.

Lägger in det sista imorgon men vill inte överdriva den här gången för jag borde ha lärt mig efter alla dessa år att man använder typ hälften av allt det man har med sig. Bikini, flippisar, Superga, någon långklänning, shorts och linne. Mer behöver jag inte egentligen …

Nicole var på Ullared med pappa och familj häromdagen och där köpte hon lite presenter till kusinerna <3 Självklart tar vi med oss även lite svensk godis till dem ifall de annars bara lever på Nutella  och italienska gelati =)
DSC_0035

Imorgon skall vi packa klart, biljetter skall printas och pass skall tas fram. Nu skall jag packa ihop Knuts lilla väska då Barbro kommer och hämtar honom imorgon…

Varje gång en resväska kommer fram tittar han lite sorgligt på den för han vet att han inte får följa med. Lillisen har det bäst i en svalare Sverige med bästa extra matte som ser till att han får allt han behöver <3

Nu vill Nicole att jag skall komma och lägga mig för att prata lite om resan =) Godnatt på er <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *