Skötselråd volymfransar …

Buongiorno nu när klockan är snart 12 på dagen !

Är det något många kvinnor i övre 40 inte gillar med sin kropp är armarna då det där ”muskler i viloläge” som jag kallar de påminner oss att vi inte längre är 20 =)

Jag är så klart en av dem även om jag väljer fortfarande att gå i linne eller andra ärmlösa toppar. Jag skall därför ge dig  några tips på träning för detta men de kommer nästa vecka då de skall först fotas så att du lättare ser vad jag menar. Är lite dålig på att förklara ibland =)

Klockan 730 var jag på City Praktiken men bara i 25 min. då jag tänkte gå tillbaka ikväll efter jobbet.
IMG_7289

8.05 fick jag ett meddelande om att Sara väntade på mig så det var bara att inse att mina fransar skulle fixas 8 och inte 9 som är alltid min återkommande tid annars. Slängde bara på mig ett par jeans, okammad och allt och tog mig dit (tur att det bara är 100 m) för att sedan ligga och nästan sova i närmare 1 timma.

Spa musiken som hon spelar är fantastisk och får mig verkligen att inte tänka på annat. Njuter den timman och glömmer bort mig i de sköna tonerna …
IMG_7306

Förra gången jag gjorde volymfransarna skrev jag hur viktigt det är att tvätta dem så frågade Sarah som gör mina och som jobbar på Svenska Skönhetskolan där man även kan utbilda sig om skötselråd då det är hon som är experten och inte jag.

Här kommer därför tips om hur du vårdar dina fransar:

– Tänk på att inte utsätta fransar för vatten eller fukt direkt efter behandlingen.

– Smink & borttagningsmedel som innehåller ämnet glycols, organic, solvents eller urea bör undvikas. Använd inte vattenfast mascara eftersom det kan innehålla dessa ämnen.

– Använd oljefria produkter för att behålla livslängden på fransarna.

– Försök inte att ta bort syntetfransarna själv.

– Använd inte ögonfransböjare.

– Undvik att gnugga dig i ögonen eller att dra i syntetfransarna.

Att tvätta dem är väldigt viktigt för att undvika ögon inflammation, det säger lite säg självt att de annars är en bakteriefälla om de aldrig rengörs.

Sarah som gör mina fransar har följande telefonnummer: 0736222408 om du vill kanske testa att ha volymfransar nu när sommarvärmen är snart tillbaka och du kanske inte vill sminka dig…

Idag har jag öppet till 18 för er som är i Borås under dagen <3

På mig idag Happiness t-shirt och Please Classic blu trash.

Finns på WWW.FURIA.SE
IMG_7305
Har förresten idag sänkt priset på sista paret av vårens Please jeans i rosa & beige med en snygg brodyr i samma färg. Då jag hade bara ett par av de ena och tre av det andra tänkte jag att någon kanske kunde få blir lite extra glad denna regniga torsdag om ni har turen att ha just den storleken som är kvar.

De finns HÄR och kostar nu 1199:- (dvs. 300:- rabatt)

Nu dags att boka några möten i Köpenhamn när jag skall dit i augusti. Många härliga inköp som väntar i denna underbara stad som jag skulle kunna tänka mig att flytta till =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *