Inredning inspo & Please Classic Patch …

Skönt att det är lördag?

Själv är jag i butiken till kl. 15 men efter det skall jag ta på mig mjukisbyxor och antingen gå och träna eller gå en lång promenad med Knut beroende på väder och eller öppettider på mitt nya gym som jag inte längre minns hur det har öppet på helger …

Igår var vi på Familjen Sandwall, en frisörsalong som har en fantastisk inredning som verkligen är ”to die for” (förstår iofs. inte uttrycket) då jag vill verkligen leva när jag ser snygga miljöer som inspirerar.

Tänkte visa dig lite inspirationsbilder från salongen där det mesta kommer från min favorit inredningsbutik Mariella Inredningar vars stilfulla webshop du finner HÄR. Tapeterna på bilderna kan man även handla där så klart och de håller på just nu med att inreda ytterligare ett rum på salongen som skall vara ”för män”.

Olalá … Tittade in och blev kär i den tapeten som de har kombinerat med den från Ralph Lauren som är lik den jag har beställt till min nya lägenhet. Där har vi dock inte fotat ännu men visar när det är klart …

Från väntrummet och de har lyckats skapa en miljö där man vill få vänta för att kunna sitta där en stund innan man får den bokad behandling. Att vilja vänta är en konst =)
IMG_8696
Jag vill flytta in och vill köpa allt … Måste bara vinna på lotto först =)
IMG_8699
Det jag gillar är att man inte bara har ”matat på” med en massa inredning.

Det där är en smaksak så klart men jag blir trött i hjärnan numera när det är för mycket grejer i ett hem där jag skall vistas och bo i. Jag vill ha en clean och exklusiv känsla som inte nödvändigtvis finns i mängden saker. Välj rätt och ta hjälp om så behövs.

På mitt önskelista den dagen jag kan finns just att de får komma hem och hjälpa mig eller så bjuder jag min nuvarande granne Amanda med familj  & personal hem på kaffe i min nya lägenhet så att de kommer med sina råd utan att vara medvetna om det =)

Ja, jag vet att du läser Amanda så min lilla ”fälla” blir inte så lätt att genomföra =)

IMG_8695

På den ”gamla” boken fotade vi några örhängen från Pipols Bazaar <3
aquaear
Kudden med fågeln har jag själv och den kommer så klart att få flytta med …
IMG_8727

Visst är det roligt med inredning och med vackra miljöer som vill få oss att byta ut/ändra om? Som inspirerar och motiverar?

Lite som med en snygg outfit som vi vill gärna köpa till oss själva … Att skapa ett slags ”ha begär”, ett sådant jag kände när jag gick till Familjen Sandwall för att fota lite jeans och smycken och hjärnan började tänka direkt hur jag skulle möblera, spara till nya inköp eller vinna till nya sådana då det där med sparande går nog inte för tillfället =)

Igår fotade vi även Please Classic Patch som jag beställde om då jag tyckte att de är alldeles för snygga för att få vara slutsålda.

Nu finns åter alla storlekarna precis HÄR.
IMG_8608

Den ljuvliga blusen heter Smilla och är från Fira

IMG_8607

 Perfekta och ursnygga även till hösten, till kängor, stövlar och koftor … Älskar patch med olika denim färger på en och samma jeans.

IMG_8605

Nu skall jag fortsätta att ta hand om butiken samtidigt som nyheter kommer till webshopen HÄR.

Njut av en skön lördag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *