Ofredande & utpressning …

Vissa dagar är helt klart lite annorlunda speciellt om något man aldrig har varit med om inträffar…

Min morgon började med att vara på jobbet redan vid 7.30 då jag behövde dammsuga, packa ordrar, vika alla jeansen som hade kommit, räkna och lägga allt i sin ordning på vårt lager. Snart är det i ordning =)

Tog dock en skön paus vid 9 för att få fransarna fixade hos duktiga Sara på Borås Nagelskola på Kungsgatan, nära där jag bor.

Volymfransar är det Sara gör på mig och så här blev det …IMG_8633

IMG_8631

Toppen på bilden är från samma märke som känningen på föregående inlägg och du hittar den HÄR för 899:- Jeansen är från Please och vi fotade dem idag efter butiksstängning … De kommer i webshopen under kvällen och finns i butiken från imorgon.
IMG_8628

Nu dock förklaringen till titeln på detta inlägg …

En vän som jobbar inom polisen har sagt att det jag har idag råkat ut för går under benämningen ofredande och utpressning som svar till det sms jag skrev till honom där jag citerade  orden i de  mailen som hade kommit till mig via facebook från en anonym profil under eftermiddagen idag.

Kan inte riktigt gå in på vad det gäller men personen (ingen aning om vem det är) ville ha väldigt privata bilder på mig för att inte lägga ut nakna kort på mig med texten att det är jag =) Han skickade bilderna han skulle lägga ut till mig och då en av bilderna var på en rätt så snygg häck så tänkte jag att det kanske tom. kunde vara till min fördel om någon skulle tro att det var jag? =)

Han räknade från 3 minuter till 1 som på film men jag svarade så klart inte …

Var det inte genom nakna kort som Kim Kardashian blev känd? The same but different? =) Påminn mig inte att det finns nog mer skillnader än likheter mellan mig och Kim förutom åldern =)

Ibland gäller det att se saker och ting med humor för att helt enkelt inte bli arg på människors sätt att hantera sin fritid. Har man inget vettigare att göra än att komma med någon slags utpressning för att få nakna kort?

Varför inte gå och köpa sig en Playboy tidning där betydligt snyggare och yngre kroppar kan åskådas? Väljer helt enkelt att bli smickrad men inget skickades för den typen av bilder skickar jag endast till vem jag vill när jag vill =)

En liten parentes från en annars skön kväll med jobb och kort på nya Please jeans.

Önskar dig en skön fredag kväll så länge <3

 

 

7 thoughts on “Ofredande & utpressning …

 1. Hej

  Inget vidare..Usch fy vilka människor det finns..
  .Över till dina fransar mycket fina, kan du inte ta en närbild? Har du kajal eller något vid underfransarna eller är du så mörk och fin där?
  Det är super fint! Jag har vart på väg nu rätt länge och vill göra fransar så därför frågar jag, hos min frissa har en tjej börjar och gör fransar, så jag får se
  Trevlig helg
  Kram Nettan

  1. Hej Nettan,
   skall försöka ta något kort ikväll så att man lättare ser fransarna =) Älskar att slippa ha mascara då jag är ingen smink person dessvärre, kan inte det där =)
   Detsamma till dig <3

 2. Fan vilka typer det finns, jag tror nog det är någon som börjar bli besatt av dej, kan även vara en som bor här i Borås och som har varit inne i butiken, så jag skulle nog kolla mej noga runt om jag var som du, jag vill inte att det ska hända dej någonting, kram kram ☺ från Anngerd

 3. Så himla gulligt när du säger nakna kort hihi, men förstår såklart vad du menar.
  Tycker du skall ta det på största allvar och polisanmäla man vet aldrig vad det finns för skumma människor där ute.
  Var rädd om dig. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *