Till gymmet i leo byxor …

Imorse vid 6.30 tog jag mig till mitt nya gym bara ett par hundra meter från min nuvarande lägenhet … Nära är bra när man inte är inne i den där flow som många redan har. Man behöver minska de där hindren som hjärnan så gärna tar till som en ursäkt för att undvika …

Då jag inte äger några speciella gymkläder så drog jag på mig mina Happiness i Leo print (fungerar utmärkt för oss nybörjare som inte gillar tajts) och såg till att komma dit. Sååå otroligt skönt … En enda person där vid den tiden och efter en stund kom ytterligare en. Familjärt, trevligt och visst även svettigt när jag drog igång rodden som är en utmärkt övning om man önskar förbränning.

Byxorna från WWW.FURIA.SE

IMG_6206

IMG_6208

IMG_6213

Ja och då har man gjort något i 2 dagar i rad =) Tidig PW igår och gym idag, kanske att denna snart 44 åriga kvinna kan komma tillbaka till någon slags form? =)

Hur ofta tränar du? Jag tänkte ta gymmet 3 ggr i veckan och PW/löpning 2 dagar i veckan för att vila 2 =)

Hur gör du?

 

3 thoughts on “Till gymmet i leo byxor …

 1. Ciao :)

  Visst är det härligt att börja träna ;) … Själv kör jag nu med en PT som jag köpt online … hahaha det låter det ;) … Men iaf, fått kostschema och träningsschema. Så jag gör Tabata övningar 4 dagar i veckan (2 dagar hemma och 2 dagar på gymmet). Går på PW så ofta det går. I bland slänger jag även in ett extra pass hemma och en löprunda på 7km :D.

  Kört i 5 veckor snart. Får se vad resultatet blir … är ganska nyfiken ;).

  Ha det gott! Lycka till med träningen.
  Kram Lotta

  1. Man kan göra allt online =) Jag har ju trots allt dejtat online =))))
   Lycka till du med så får vi se till att ha en kontinuitet nu i detta, det som är nyckeln till framgång =)
   Kram <3

 2. Hej! Jag försöker få till träning 4 ggr/vecka främst löpning, spinning o styrka men då o då även yoga. O så promenader… Älskar o gå ut en runda innan frukost o njuta av lugnet o den krispiga morgonen :) Har precis anmält intresse att bli spinning instruktör :) Så hoppas verkligen på det, även om det känns läskigt med… Kul med en utmaning :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *