Nyheter & mitt val av tapet till vardagsrummet …

Denna morgon gick jag upp kl. 6 för att 6.20 bli hämtad av Linda och gå en rask PW vid Kypesjön här i Borås. Älskar morgonsyret i luften och vädret var alldeles perfekt så i 45 minuter flåsade jag lite vid uppförsbackar och njöt i nedförsbackar =)

Imorgon bitti vid samma tid skall jag istället gå till mitt nya lilla gym som jag besökte häromdagen och där jag igår var för att teckna ett årskort. 229:-/månaden och tillgång till allt man behöver i gymväg, bastu, relax, jacuzzi och fri kaffe =) Medelåldern är kanske högre än där jag var tidigare men gillade värmen och de mjuka värden värdesätts högre än några extra maskiner som jag ändå inte skulle använda mig av …

Ser verkligen fram emot att gå dit imorgon och då jag ej äger ännu riktiga träningskläder så blir det Happiness mjukisar och en tisha tills jag har ordnat den även den delen som hos vissa ser viktigare ut än just träningen =)

Idag har det åter fotats kläder så nu finns just mjukisbyxorna från Happiness även med guldiga strass <3
IMG_8222
Min väninna Tania hade på sig sina imorse när vi träffades för en gemensam frukost vid Kafé Viskan.
IMG_6137
Kolla gärna in på nyheterna HÄR

Idag har jag haft på mig denna nya läckra tisha från italienska Happiness Brand tillsammans med de nya beiga Please jeans som du finner HÄR.
IMG_6154

Här ytterligare en bild på min läckra tisha …
IMG_8507

Med tanke på att jag är i butiken samtidigt som jag behöver fota kläder till webshopen är jag så otroligt tacksam för att både Mathilda och Hanna med Karolina bakom kameran glatt ställer upp när de kan.

Tacksam för detta och när jag tittade på bilderna insåg jag att jag behöver även någon brunett för det är vi blondiner som verkar prägla mestadels Furia.se webshopen än så länge vilket inte är tanken … Apropå blondiner så har denna tishan också kommit (den för brunetten kom först dock)
IMG_6095
När jag såg bilden som Mathilda hade lagt ut på sin insta tittade lite extra på tapeten  (hos familjen Sandwall) för tror nämligen att det är den jag har beställt till två väggar i vardagsrummet i nya lägenheten … LOVE IT!!!
IMG_0713

Otroligt vacker och om jag minns rätt är det Designers Guild i samarbete med Ralph Lauren som har tagit fram den…

Är så nöjd med mitt val på tapeter och läääängtar så till att flytta in <3

Nej, nu skall jag torka håret och lägga mig då träning väntar imorgon …

Buonanotte <3

11 thoughts on “Nyheter & mitt val av tapet till vardagsrummet …

  1. Tack snälla, svårt att beställa tapeter för en lägenhet som man inte ens har sett då den byggs nu =) men jag håller tummarna för att det blir som jag hoppas på =

 1. bra val av tapet :-) det är Ralph Laurens klassiker. Jag har den gråa i min hall ;)
  Dock är det inte den som Sandwalls har men liknande från Ralph :-)

  Kram

  1. De såg så lika ut på bilden men färgerna stämmer lite iaf =)
   Du har stenkoll förstår jag =)
   När jag har flyttat lär jag behöva lite hjälp <3
   Kram

  1. TACK!!! Lite orolig för hur det kommer att se ut då jag har valt i mitt sovrum guld och brunt så lite rädd för att det blir för mörkt men kul att våga =) så hoppas att jag valde rätt =)
   Kram

 2. Hej,

  Det kommer med all säkerhet att bli jättefint Michela, du har hållt till ett teama det vill saga guld, och se bara till hålla den röda tråden så kommer det bli jättefint. Var heller inte rädd för att det blir mörkt, det är beslyning som är A och O. Du har gjort helt rätt som valt det du gillar med hjärtat! :)
  Lägg focus på att få olika typer av belysning och I olika höjd så skall du se att det blir superfint!
  MVH
  Berith, Prettyhomeblog

  1. Hej! Vilken mysig blog du har, skall titta vidare lite i den ikväll när jag är hemma igen =)
   Tack för att du tror på att det blir bra för det är så svårt i vanliga fall och ännu svårare när man inte ens har en lägenhet att titta på =)
   Kram <3

 3. Tack vad gullig du är! Gillar din blogg och besöker hela tiden! :)
  Det är inte svårare än med kläder Michela och du har ju en jättefin känsla för det. Det är oftast detaljerna som gör det, och man måste våga gå hela vägen och det vet jag att du kan!! :) Det skall finns en röd tråd och den behöver inte alltid vara helt uppenbar, précis som med kläder! :) Tänk på att matcha med det du vill förstärka och jag tror som sagt att du har det I dig bara du bestämmer dig för att du är lika bra på inredning som för kläder, och väljer med hjärtat! Så du är på helt rätt väg! :)
  Mvh
  Berith

 4. Hej Michela,
  Roligt att höra att du gillar min webshop!
  Vet inte vilka block du sett dock! Låt mig veta var du såg dom. För det var möjligen inte boken från Designers Guild du sett? :)
  MVH
  Berith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *