Förändringar 2015 …

Hej denna sista dag på anno 2014!

I slutet på januari har det gått exakt ett år sedan vi öppnade The Little Showroom i en liten lokal mitt i centrum som butik och med nedervåning som kontor & lager för webshopen med samma namn.
10805614_361904287316505_2488082866349276711_nEtt år senare kommer nya förändringar, sådana som dock troligtvis blir bara bättre för er kunder och som förhoppningsvis öppnar upp nya möjligheter för både mig och Jessica.

Från runt mitten av januari kommer nämligen The Little Showroom att endast finnas som webshop vilket gör att den rean som annars brukar ske i slutet på januari sker tidigare och då den 2/1 10-18.

Vill du vara först till kvarn? 30 personer har möjligheten att komma redan kl. 9 och för att vara en av dem krävs det endast att du anmäler detta till min kollega Jessica på soderjess@live.se. Kommer du med en väninna skriv att ni är 2 så att vi vet när vi har nått antalet 30. Butiken är ju nämligen inte så stor =)

Alla andra kunder som inte har möjligheten att komma kl. 9 är välkomna på vanliga öppettider 10-18 och rean kommer att pågå i cirka 10-11 dagar så vi hoppas att många kommer för att hjälpa oss tömma butiken som från mitten av januari tas över av webshopen Furia.se som jag kommer att driva själv. Furia.se kommer alltså att bli både butik (i the Little Showrooms butik) och webshop med nya spännande märken och med målet att bli en mysig personlig butik i vår småstad.

Självklart skall vi innan sommaren fixa till butiken så att den känns lite Furia nytt <3 Tapeter, gardiner, ramar och lite annat skall fixas för att få till den lilla touchen som skall känneteckna denna nya butik.

I butiken kommer både Carro och jag att jobba i men mer information om allt det när vi närmar oss skiftbytet.

Jessica och jag kommer att driva The Little Showroom tillsammans, Jessica kommer att jobba som lärare, jag kommer att jobba med Furia.se och så skall jag finna tiden för sådana saker som jag alltid har velat göra men aldrig påbörjat.

2015 kommer därför att vara ett nytt förändringsår på många plan och vi ser med spänning fram emot allt nytt som väntar <3

Nu tycker jag dock att du skall maila soderjess@live.se så att du är först till kvarn på readagen =)  Detta gäller endast The Little Showrooms varor då Furia kommer INTE att ha någon rea förrän i slutet på nästa sommar…

 

 

15 thoughts on “Förändringar 2015 …

 1. Gott nytt år! Nystarter är alltid spännande och utmanande. Ibland sådana vi själva tar beslut om men också de som tvingas fram. Lycka till med alla planer!

  1. Tack detsamma =)
   Visst är det så … Som Darwin uttryckte det så är den starkaste personen den som har störst anpassningsförmåga =) och får nog hålla med och som Steve Jobs sa i ett berömt tal som jag oftast hänvisar till … har du hittat din grej ge inte upp … i will not yet =)
   Älskar för mycket kläder för att inte få möjligheten att jobba med det ett tag till =)
   Kram

 2. GOTT NYTT ÅR!

  Låter som det kommer bli ett spännande år för dig :).

  Ser fram emot att läsa mer om Furia och The Little Showrooms resa framåt.

  Hoppas du får ett mysigt slut på året och en kanon start på det nya :D

  Kram Lotta
  <3

  1. Ja, många nya spännande utmaningar väntar som alltid =) men med nya förutsättningar som är nog bättre än vad de tidigare har varit så nu vill jag vara kreativ istället för bara stressad =)

   Gott Nytt År, längtar till pyjamasen och middagen nu =)

 3. Gott nytt och spännande år!

  Jag skulle vilja varit en av dom 30, men jag jobbar och kan inte ta ledigt.

  Jag har tänkt att fira nyår precis som du. Sonen har önskat tortilla till middag och så blir det Ben & Jerry glass till efterrätt.
  Det blir tv-spel med sonen. Och vid tolvslaget går vi ut och tittar på andras fyrverkerier om det inte är för dimmigt.

  Jag önskar er alla lycka och framgång med era nya planer för det nya året!

  1. Gott Nytt År till dig med som kämpar och lyckats efter allt slit …
   Nu ser jag fram emot en ny förutsättning med en helt annan möjlighet så dags att få valuta för all den tid man lägger ned för att få jobba med något man gillar <3
   Kram på dig <3

 4. Hej

  Vad spännande det kommer bli och jag önskar dej jätte lycka till…Ser fram emot dina uppdateringar….Jag hade gärna kommit och shoppat loss men arbetar…Kommer det vara rea på webshop samma dag, det finns ju rea redan nu, men kommer de bli mera även den dagen eller är de butiken som gäller?

  Gott slut & Gott Nytt År
  Kram Nettan

  1. Den 3/1 kommer vi att lägga allt på 50% rea i webshopen så håll ut Nettan och tack åter för orden.
   Mycket roligt och spännande som väntar så ser fram emot ett år med energi <3

 5. Önskar dig och din söta dotter ett riktigt Gott Nytt År! Ser framemot att följa dina spännande saker på bloggen. Älskar din blandning på bloggen av kläder, glamour och även kloka ord och tankar. Känner på mig att 2015 blir ett roligt, härligt & spännande år på alla sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *