Leo, glittriga nyåarsnaglar och bästa desserten …

Leveranser kommer nu varje dag och om jag igår visade den läckra mjukisbyxan från italienska Happiness är det idag dags för munktröjan i samma serie. HUR snygg som helst men till skillnad från byxorna som är normala i storleken (har S på dem) så är munktröjan liten så gå upp en storlek på den om du vill beställa den …

Mjukisbyxorna har jag sen tidigare men är själv sugen på munktröjan också, varför inte ha det som en set? Jag tror att det kan vara väldigt läckert för oss som inte har något emot att ”sticka ut” =) på gott och ont …

Munktröjan finns HÄR
IMG_0475
En bruten nagel, en lös påfyllning och så lite borttappad röd färg pga. alla leveranser som har packats upp och som har slitit på färgen. Nej, min fåfänga bestämde sig för att så kan man inte avtacka anno 2014 och välkomna anno 2015. Fann snabbt en ledig tid och kl. 18.30 var jag på salongen för att få till en enkel men glittrig touch på naglarna.

Valde själv hur jag ville ha dem och blev väldigt nöjd med resultatet …

För långa kanske för vissa men helt ljuvliga tycker jag och så har jag en personlig teori om att killar/män gillar fransk manicure bäst … Tror mig veta varför men inget jag kan skriva om i en blogg, teorin får ni gissa er fram till =)

Nu handlar det dock inte att bejaka någon manlig önskan men är lite av en ”sucker” för vitt & guld tillsammans så ett enkel t val för min del efter att ha haft färg sist.IMG_0504
Lite roligt med glittriga naglar när jag annars skall skåla in det nya året i pyjamas för ja, imorgon kväll skall min kompis Linda med en annan väninna komma hit för att äta en trerättersmiddag i pyjamas med mig och min dotter <3

Inga tajta klänningar här =) Vi kör pyjamasparty <3

Själv skall jag jobba först och så är jag verkligen kass och ointresserad av matlagning så väldigt glad och tacksam över att min väninna Linda fixar en huvudrätt som kommer nog att göra succé.

Själv har jag ikväll handlat och förberett min ”dessert/gelato alla nutella”, en egen komponerad dessert som ikväll fick det där lilla extra.

Förutom att vispa grädde, lägga in 2 ägggulor, nötter och nutella som jag brukar göra har denna saliga blandning fått ytterligare ingredienser i form av marränger och små marshmallows!!! Seriously, förstår ni hur gott detta ÄR???
IMG_0517
Du måste testa min egna dessert för jag tror att den är oslagbar, för mig handlar det inte om vackra desserter som kräver en massa jobb men om enkla smaker som tilltalar och denna innehåller precis mina favorit ingredienser så den får av mig bästa betyg! Ja, jag är kanske inte så opartisk i denna fråga men med ödmjukhet tycker jag det <3

Nu skall jag ta hand om lite tvätt och önskar dig en trevlig kväll till nästa gång du tittar in här <3

Kram <3

5 thoughts on “Leo, glittriga nyåarsnaglar och bästa desserten …

  1. Det Låter som ni ska ha en fab nyår. Hur mysigt är inte det att fira i pyjamas. Jag är inte heller för att laga mat men äter gärna på vita dukar så när ingen annan känner sig manad så får det bli jag vid spisen ändå. Din dessert måste ju provas.

  2. Läckra naglar :) Här blir inga snygga fodral heller. Är så förkyld fortfarande att vi myser hemma och har det bra vi i familjen. Men lyx middag blir det <3
    Gott nytt år kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *