Un caffé in centro = en kaffe på stan …

Igår eftermiddag medan barnen låg och sov med mormor gick Melissa, Nicole och jag lite på stan här i min hemmstad Bologna <3
DSC_0073
DSC_0096
Älskar dessa gator där jag gick som barn och tonåring …

Lägg märke till den ”lilla” julgranen gjord av pasta utanför en pasta butik =)
DSC_0091
Vi tog en kaffe med något ”litet” till =)
DSC_0086
Jag tittade på vackra belysningar utanför butiker …
DSC_0092
DSC_0090
DSC_0094
DSC_0084
När vi senare gick förbi en av Bolognas dyrare butiker (det finns många som går under benämningen ”dyrare” här) tyckte jag att jag såg en man jag följer på instagram så då även min syster kände igen namnet då det är ett känt namn så gick vi in för att kolla om mina ögon hade sett rätt och hon var väldigt förvånad och även jag att mina sinnen hade rätt, det var verkligen han och vilken cool stil denna man har.

Berättar mer sen om honom så kan du följa honom på instagram om du så önskar …
DSC_0077
Nu skall barnen till sin pappa här för att fira Julen med honom och sin familj medan vi Castellari skall mysa och gå lite på stan. Nicole har gjort en lista på vad hon skall äta här innan vi åker hem och listan innehåller främst tre saker: pizza, gelato (glass) och crêpes med nutella …

Önskar dig en skön dag så kommer ett inlägg om gårdagens kväll senare <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *