Spaghetti alle vongole …

Efter var sin croissant och cappuccino i en närliggande bar här i centrum så gick vi en liten runda. Medan Melissa gick tillbaka med lille Leo gick Nicole, Matilde, jag och mormor till Disney Store där Matilde fick välja en Julklapp från oss då vi tyckte ändå att det fanns utrymme för en till =)

Sedan fick alla följa med till en av mina små favorit butiker som säljer mängder med accessoarer och Nicole fick välja en diadem i Julklapp och jag gav mig själv två stycken då det var redan mellan 50-70% rabatt pga. förändringar i butiken.

Väl hemma fick alla öppna var sin present och Leo var snabb så klart i att ta tag i ett paket…
DSC_0091
DSC_0085
Vi åt spaghetti alle vongole till lunch =) medan Nicole fick annat tillbehör till pastan =)
DSC_0083
Leo älskade maten …
DSC_0078
Koncentrationen var hög när han sedan tittade på favoriten Madagaskar på dvd =)
DSC_0104
Det tog 5 minuter igår kväll sedan var min dotter och kusiner helt sålda på varandra och tror att bilden säger mer än orden <3

DSC_0087
Än så länge har jag fått en selfie pinne från min dotter och ett armband från min syster av ett Los Angeles märke som jag skall självklart kolla sortimentet på för gillar jag något tänker jag alltid butik & webshop, om det är ett märke som kan vara något att sälja där i. Arbetsskada =)

Min syster är nog inne på samma spår för jag gav henne DESSA örhängen från Lily & Rose och då hon jobbar som leverantör varför inte undersöka om de kan säljas i Italien? Jag säljer italienskt i Sverige och hon kanske svenskt i Italien? =)

Hade koll på att hon gillade just dessa på bild då hon hade gillat och kommenterat en bild jag hade lagt ut på Furia.se facebook sida och de är helt ljuvliga i färgerna som är ursnygga till jeans. Missa inte vår Lily & Rose sortiment HÄR.

Nu skall alla vila en stund innan några fler paket skall öppnas, middagen förberedas, bordet dukas och så skall vid 18 min barndomsvän komma för att fira Julafton kväll med oss.

Här har butikerna öppet till 19.30 ca ikväll då det är imorgon man firar här i Italien …

Nu lite kaffe och soffan en stund <3
DSC_0095

One thought on “Spaghetti alle vongole …

  1. God Jul på dig! Du verkar ha det mysigt hos din syster. Jag är lite nyfiken på vad man har för julmat i Italien? Finns det några mattraditioner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *