Julafton morgon …

Igår eftermiddag landade vi på flygplatsen Guglielmo Marconi här i Bologna och min dotter rusade ut för att krama moster som hon inte hade träffat sedan förra sommaren. Tårarna rann medan ett leende tittade fram … Sååå söt <3

Efter en kväll då vi satt och pratade och åt Orions kanelbullar gick vi och la oss och jag la fram lite fika på en tullrik i köket till Tomten och min systerdotter var tidig ner imorse för att se om Tomten hade ätit upp det hela. Självklart hade jag hunnit att se till att kakan inte längre fanns där =)

Nu skall famiglian gå till en bar och äta en sådan italiensk frukost som man ej får äta då den innehåller inga nyttigheter alls men jag älskar the italian way då den är my way =)

Den fina granen där vi samlade imorse för att öppna två paket var <3
DSC_0080DSC_0084
”Mettetevi le scarpe” ropar syrran (= ta på er skorna) så säger arrivederci så länge <3

One thought on “Julafton morgon …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *