Med tomteluvorna på …

Då var det snart dags att tacka för mig och lämna butiken för att åter komma till jobbet den 29/1 <3

Skall snart hem för att packa det sista för ja, några nya presenter har köpts in =) och mysa med dottern som redan är hemma och fixar sin egen resväska. Hon längtar och skulle vilja att det vore redan imorgon …

Idag har hon varit och klippt sig och hon är så himla fin och redo att fira Julen med la famiglia <3

Jessica kom med två tomteluvor för vi MÅSTE ju lägga ut ett Julkort på vårt instagram konto på Julafton, en liten årlig hemmagjord tradition =)
IMG_0117
Ingen snygg styling men en liten selfie mellan klapparna …

Jag har fått frågor om t-shirtarna vi säljer i webshopen och tänk på att de från Happiness & My T-shirt är små i storleken om inte annat anges (det finns självklart ngt undantag) så gå upp en storlek är mitt svar om era storleks frågor.

Jag har L mycket pga. en större byst … Sköna och med roliga print, denna kostar 399:- och finns HÄR.
DSC_0222
Var på Kafé Orion imorse och köpte med mig en kaffe på väg till jobbet och då min lillasyster älskade deras bullar när hon bodde här så frågade jag om det skulle kunna gå att jag kommer till dem imorgon bitti för att hämta upp några som sedan får flyga till Bologna. Självklart var svaret då de även minns Melissa sedan tiden då hon bodde här i några år.

Så imorgon eftermiddag/kväll Melissa (om du läser detta) får du fika med de klassiska och goda kanelbullarna från Orion som får flyga 220 mil för att bli uppätna av dig =)

Självklart kommer jag att uppdatera från Italia även om lite mer sporadiskt än 3 ggr om dagen så som jag kan göra ibland =)

Buona serata <3

 

5 thoughts on “Med tomteluvorna på …

  1. Härligt o fira jul i favoritlandet ? Älskar Italien har varit en del på Amalfikusten , åker långhelg i april till bergamo! Blogga o god jul o hoppas på många bilder

    1. Buon Natale till dig med och visst skall det bli härligt att få äta pandoro och cappuccino till frukost, höra sitt eget språk, umgås med min familj, och prata gamla minnen med några barndomsvänner… Sådant som jag saknar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *