När konkurrensen blir omöjlig …

Igår kväll satt jag hemma i soffan med en skön pläd på mig, teven på och somnade till emellanåt … Otroligt skönt trots att det var en lördag kväll =)

Min underbara väninna My ringde och vi pratade en bra stund. Då vi båda har eget så brottas vi med olika och ibland samma eller liknande problem.

Igår skrev jag exempelsvis om hur  våra småstäder kan se ut om vi slutar handla i små butikerna som finns i vår egna stad medan My fick brottas med att Ö&B säljer hyacinter för under det inköpssumman hon själv får ge för dem. Hur skall man konkurrera mot dem då? Det blir en absurd situation för oss som har eget för skall man gå back på varje blomma man säljer? Det blir verkligen ingen konkurrens på samma villkor …

Läs Mys inlägg om detta HÄR och det är helt otroligt att 1,5K har delat det inlägget. Det är genom att dela våra inlägg som ni läsare kan hjälpa oss bloggare att få nya följare <3
image163

Själv har jag packat en stor order till My som har valt att köpa Julklappar till sig själv och till ”några andra” hos mig på Furia.se
IMG_0052
Idag har jag röda ögon och känner mig lite ”sliten” ut men så är det ibland. Bara att ta på sig lite lipgloss =)

Tishan på bilden är en som även My har nu beställt och en nyhet för våren/sommaren 2015. Den finns HÄR.
IMG_0059
Formex mässan i mitten på januari och Köpenhamns Fashion Week i slutet på januari och så ligger vi alltid en säsong före i klädbranschen <3

Nu skall jag lämna butiken i några minuter för att fixa en liten Julklapp …

Kärlek <3

 

5 thoughts on “När konkurrensen blir omöjlig …

 1. Hej,
  Återigen detta dilemma. Själv köpte jag nya hyacinter alldeles nyss hos min lilla fina blomsterbutik där jag bor. Fantastiskt fina var dom. Jag skiter i ÖB, Blomsterlandet o sånt. På det viset kanske min fina blomsterhandlare kan vara kvar.
  Din kompis My kanske också skulle handla liite mer i sina butiker i Kalmar, har förstått att hon köper i princip allt på nätet. Men kul för dig att hon åtminstone handlar av dig och inte på typ Zalando o
  sånt junk.
  Kram på’re.

  1. Ja, så sant så … Jag tycker också så klart att man borde men är kanske inte alltid den som handlar här i staden om jag kan få det 20% billigare någon annanstans. Man har ju trots allt sin plånbok som gör att man tänker till en extra gång men oavsett vad så är det viktigt att veta att ens val kan ge konsekvenser … <3
   Kram …

 2. Kul att hon sågar ditt yrkesval i sin blogg… ”Man behöver inte ha någon utbildning för att sälja kläder” var i mina ögon en ganska nedlåtande kommentar…

  1. Oooops!!! Skall dra henne i öronen, helt klart men har nog missat hennes kommentar =)
   Själv känner jag mig inte så träffad då jag har mina 2 utbildningar =) men man får aldrig uttala sig så om något yrkesval oavsett utbildning så klart …
   Tror dock att hon inte menar något illa alls då My själv har inte någon utbildning så säkert något hon har skrivit utan att tänka hur orden kan låta … <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *