Viskans Kaffe Espresso …

Buongiorno <3

Efter att ha kommit till butiken vid 7.45 och packat ordrar gick jag till Kafé Viskan för att möta upp min väninna Tania och för att sitta och njuta av lite frukost innan plikten åter kallade =)

Ingen latte idag då jag vägde mig tidigare på morgonen och fick den där tråkiga chocken som många av er känner igen sig i =)

Vanligt kaffe och chiapudding fick det bli <3
DSC_0090
Det är verkligen ett nöje att sitta och prata med Tania för hon är så otrolig kaxig och rolig i sina uttalanden och så lyckas hon alltid komma med infallsvinklar som man bara älskar.

Har man kursat så hänvisar hon till att Donald Trump har kursat 5 gånger och har man höga lån berättar hon att det betyder att man är värd det x 10 enligt bankens beräkningar. Hon lyckas alltid åstadkomma det där leendet som är magi för själen <3 TACK !

Efter en stund kom även Nima som är en av de som driver Kafé Viskan med stor erfarenhet och känsla för det som boråsarna behöver och önskar. Nu har nämligen Kafé Viskan tagit fram ett ekologiskt kaffe som är bara såååå otroligt gott !!!

Vi fick provsmaka och vi bara njöt av smaken av dessa goda böner och jag njöt ännu mer i vetenskapen att de ser till att arbetarna som annars sliter för en billig peng får här jobba under kontrollerande former och för en timlön som visar respekt för arbetaren oavsett i vilket land han kommer ifrån eller jobbar i.
DSC_0092
Kaffet finns även att köpa så kanske något att ge bort i Julklapp till kaffeälskaren?
DSC_0093

IMG_9767
Nu jobb <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *