Reflexer, Religion, Coco och Åzas nya blog …

Kan verkligen inte annat än att le över min dotters ord denna morgon <3

Varje morgon när hon är hos sin pappa och är på väg till sin skola så ringer hon mig med sin tindrande röst men idag lät hon lite annorlunda när hon med allvarlig ton uttalade ”Mamma, vet du, de TVINGAR mig att ha reflex, och den är också så ful!!!” Svarade tillbaka med chockad sarkastisk ton ”Skojar du!!! Hur kan de tvinga dig till att ha något som kanske räddar ditt liv i mörkret???” Hon skrattade och jag skrattade …

Älskar den där lilla tjejen som med sin smilgrop är det finaste jag vet <3

Den här bilden tog jag häromdagen i butiken och var en stolt mamma när en tjej bakom kassan på City sa till mig att ”din dotter är helt underbar när hon kommer och handlar. Alltid glad med ett leende på läpparna” och ja jag är lycklig lottad <3
10845940_10152569219933660_3766785123379820220_n
Idag kommer hon till mig tisdag och onsdag för att sedan vara hos pappa resten av veckan för nästa vecka åker vi till famiglian i Italien <3

Min dagens outfit för dig som gillar lite rockigt men även kvinnligt … Toppen som är lite längre baktill kostar 749:- från Religion och jeansen är från italienska Imperial. Båda finns på www.furia.se
IMG_9761
Har nu beställt om dessa ljuvliga tröjor från Dead Legacy, 699:- HÄR de som finns kvar tills påfyllning.

Helt ljuvlig att ha på sig och en sådan som bara blir en favorit tröja …
IMG_9770
IMG_9546
Inget av det du ser på Furia.se kommer att finnas på någon rea efter Nyår ifall någon undrar för visst är det tråkigt att ge bort något som sedan reas ut veckan efter Jul… Inte här minsann …

Vill även tipsa om en tävling jag har på mitt instagram @michelacastellari där du har möjligheten att vinna denna läckra bra från Marlies Dekkers. Missa inte chansen och vill du köpa den då du tror att du aldrig vinner så finns den HÄR. Även trosor finns nu i webshopen, vissa mer vågade än andra …
IMG_9745
Sist men inte minst vill jag tipsa dig om min väninnas Åzas nya bloggande hos Allt för föräldrar…

Åza är en av oss fyra som deltog i serien ”Småstadsdrottningar” som sändes på TV3 för ca 2 år sedan och hon är en otrolig energisk kvinna som vill alla väl och som har en energi som inte ens en Duracell kanin har =)

HÄR finner du hennes blog och passande nog har hon på sig en ljuvlig paljettes klänning som du finner hos The Little Showroom för 749:-.

Ring 033-255151 om du vill beställa den tills vi har fått in den i webshopen <3
IMG_7638
Grattis Åza till din nya blog <3

4 thoughts on “Reflexer, Religion, Coco och Åzas nya blog …

  1. Har köpt jättefina reflextofsar på designtorget till min 12-åriga dotter. Finns i en massa olika färger :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *