Tålamod är inte min cup of tea …

Ber lite snabbt om ursäkt för att bilden på framsidan på webshopen Furia.se är lite för stor, alldeles för stor men de skall nog fixa det snart då de inser väl det efter alla mina mail.

Har stalkat dem med 20 sådana nu så snart lär de spärra mitt mail … Hahaha! Skorpioner (mitt stjärntecke) är lite kända för att inte ge sig i första taget … så jag kör på och fortsätter stalka tills det ser bra ut =)
PicMonkey Collage
Den här bilden skall nämligen upp i rätt format =)

Det är en del kvar med denna nya webshop så får ta en dag nästa vecka för att stressa och pressa de som skall se till att ”veckans mest sålda produkter” kommer upp på rullande och lite annat smått & gått som skall göras på den.

Visst är det lite frustrerande när man inte kan själv?

Idag kom nya leveranser från Marlies Dekkers och har iaf. hunnit ikväll lägga ut DEN HÄR snygga behån <3

Lite enklare än övriga men fortfarande med de läckra detaljer som kännetecknar detta märke.
marliesdekkersspaceodyessy

Nu lite thé med min lilla dotter och så skall jag lägga mig i tid tänkte jag, imorgon bitti skall jag upp för att möte upp Anna på gymmet!

Önskar dig en mysig kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *