A bed of roses …

Blommor är något vi älskar att titta på och njuta av.

Trots detta är jag och har nog alltid varit lite skeptiskt till blommor på kläder då jag gillar inte för mycket romantiska blusar och det är ofta just när man vill förmedla den känslan som man tar in blommor i plaggen.

Detta konstaterande är dock en sanning med modifikation för självklart finns det undantag även där …

Rockiga märket Religion har gjort två tröjor som vi har beställt då de kan inte annat än gillas. En långärmad skön med en ros i guldiga toner och en vit t-shirt med rosa rosor som dock är en snygg kontrast till den annars coolare printet. 759:-/599:- och du finner de båda HÄR.
IMG_9502
IMG_9494
Även italienska Happiness har gjort en skön sweater med guld och blommor… Mer print och mer guld i denna Bird Sweater som finns HÄR.
IMG_9498
På bilderna och in real life har jag DESSA denim från Please och det som är bra med dessa är att slitningarna går inte upp då det finns tyg bakom.

Det finns en låt som en DJ som visste att jag gillar Kenny Rogers rekommenderade till mig och just den låten tycker jag att du skall lyssna på HÄR. Låter heter just ”Buy me a rose” och texten tror jag att många kvinnor känner igen sig i …

Nu skall jag packa era ordrar, koka lite kaffe och ha lite pappersarbete innan jag lämnar småstaden för en annan småstad över natten. Ibland är det otroligt skönt med lite miljöombyte <3

One thought on “A bed of roses …

  1. Jag kämpade med min övervikt i flera år.

    Min personliga tränare rekommenderade mig att kombinera efedrin med min dagliga träning för att få bästa resultat.

    Resultatförbättringen har varit fantastisk!

    Läs om hur Efedrin kan hjälpa dig på http://www.apotek24.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *