Lite påfyllning …

Godmorgon!

På väg till jobbet och just här i vår lilla centrum håller de på med att skapa en vacker Julstämning på torget. Otroligt fint!

Det märkliga är att det doftade nybakade croissant med vanilj i så ni förstår att min hjärna längtar till Italien. Och förutom det så var det lite sommardofter i luften. Något är nog galet i mina luktsinnen =)

Tänkte bara lite snabbt titta in för att meddela att t-shirten på föregående inlägg har jag lagt in några S och M till då jag fick mail om att ni var flera som ville köpa den … så titta in HÄR för att komma direkt till den <3
IMG_8380
Jeansen från italienska märket Imperial (Please är lillasyster i detta Bologna företag) finner du istället HÄR.

Nu packning av ordrar, kaffe, synundersökning och spa !!! <3

 

4 thoughts on “Lite påfyllning …

    1. Hej!
      Den är oversize och därför rätt så stor i storleken … Jag har S och den sitter inte tajt trots att jag väger 67 kg. =) Underbar tröja som inte sticker alls …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *