Please jeans …

Godkväll <3

Hemma och jag är verkligen den som älskar att vara just där, min lilla borg där jag kan bara vara … För vissa personer är ett hem bara en plats att sova i men för mig är det så mycket mer än så …

Nu gäller det att finna en ny bostadsrätt eller hyresrätt då vi har bestämt oss för att flytta.

Oftast är det så att man byter om till myskläder när man kommer hem men vi som har Please jeans vet att detta är inget som längre behövs då dessa denim är så otroligt sköna … Nu är det dags att lägga de i tvätten för jag har bott i dem i några dagar sedan de kom. Dessa i tvätten Berlin med flera finner du HÄR.IMG_8454

Viloläget är intaget en stund innan några små måsten väntar …
DSC_0042
Nicole bad mig tända det fina Voluspa ljuset från Mariella Inredningar som jag fick av Carro & Stefan när jag fyllde år.

Mini Castellari & jag älskar att tända levande ljus och släcka lampor <3 En av mysfaktorn med hösten …
DSC_0044
Har du en stund över gå in HÄR för att se de ljuvliga överdelar från Tigha som du kan fynda till  30% rabatt!!!

Imorgon efter 12 skall jag på möte i Göteborg för att sedan gå på lite spa… Gissa om jag längtar? <3 Att bara ligga i en bubbelpool, andas ljuvliga dofter som tillhör spa miljöer, njuta av lugnet som präglar sådana ställen är precis vad jag behöver och längtar efter. Ren lyx för själen …

Nu önskar jag en skön kväll <3

 

 

 

One thought on “Please jeans …

  1. Hej

    Visst är det myyyysigt med ljus tända…Jag har sällan lampor tända tar hellre ljus….Jag önskar dej en härlig spa dag och allt du kommer göra…De är du värd….Det är dags för mej att beställa ansiktsbehandling kanske blir de en julklapp till mej själv för självklart ger jag mej en eller flera klappar mej….Ger du dej själv något ?
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *