Instagramsbilder …

Klockan är snart halv 1 på natten och jag kom med tåget för cirka 30 minuter sedan. Idag har min främsta aktivitet varit att sitta. Jag satt först 5 timmar på tåget mot Stockholm, jag satt på en stol i 3-4 timmar för att fixa mina extensions och så satt jag på tåget hem i 4 1/2 timma.

Imorgon måste jag verkligen gå till gymmet och aktivera kroppen efter denna dag och nu är jag så trött att ögonen går i kors men vill tacka Victoria och Nadja, två underbara tjejer på instagram som har visat upp redan idag lite från Furia.se

DEN HÄR t-shirten med händerna är numera en klassiker och en av Happiness favoriter …
IMG_8229
Självklart har jag den men  kan numera knappast använda den då bysten är lite stor och händerna ser mer ut att de vill strypa mig än annat =)
IMG_8221
På The Little Showroom har vi några på REA från i våras. Titta in HÄR för lite t-shirts fynd!

Victoria visade istället upp DEN HÄR underbara sköna sweater från Dead Legacy med texten Coco framför.
IMG_8210
Själv har jag tom. kombinerat den till pyjamas byxor från VS när jag har varit hemma på kvällen. Hur skön som helst och … snygg!
IMG_8230
Imorgon kommer ett inlägg om håret för nu går jag och lägger mig nöjd efter en lång resa som även har inneburit 175 nya extensions och 25 med mig i väskan ifall att jag vill fylla på ännu mer men då dessa känns tjockare och fylligare tror jag inte att de får plats … Mer om håret imorgon, nu skall jag nana kudden <3

2 thoughts on “Instagramsbilder …

  1. Hej och God morgon

    Vilken fredag du hade….Ser fram emot bilder på ditt nya fina hår…Kör järnet på gymmet idag..Heja..heja,,

    Jag ska ta fram ljusstaken till fönstret idag, men inte tända den förrän nästa helg och kolla så den är hel osv
    Ha en härlig helg
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *