Före & efter First Extensions …

Dags att visa lite bilder på mina nya extensions för igår åkte jag tåg i närmare 10 timmar för att testa ett nytt märke, First Extensions, som jag hade läst om och som jag var lite nyfiken av då någon av er läsare hade lovordat detta hår och då jag nu var i behov att få just mina extensions utbytta.

logga2-2
Före
IMG_8224
Bjuder på detta =)

IMG_8199
Efter …
IMG_8225
Idag i butiken (bilden nedan) och Jess var glad att jag var nöjd med håret för jag är så känslig för kvalité, mängd och så mycket annat som jag annars ”gnäller” över och som hon får lyssna på =)

En riktig ”gnällspik” när det gäller hår men idag var det bara ett leende som gällde.

När det gäller kvalité frågan får jag återkomma då jag har bara haft det i en dag och har så klart inte tvättat det ännu men lovar att skriva vad jag tycker. Något jag dock kan redan nu säga är att det känns som att jag fick mer hår på 175  slingor än vad jag har fått på det andra märket jag har haft. Fylligare helt enkelt och det gillar jag.

Tack snälla Natalie för igår, i will be back <3

Tröja från Dead Legacy HÄR och Please jeans HÄR.
IMG_8242
Se de snygga slitningar <3
IMG_8191
Från deras hemsida som du besöker HÄR bilden nedan som visar skillnaden efter 100 slingor inkl. hår, isättning & inklippning för 3600:- (text hämtad från deras facebook sida så hoppas att detta stämmer. Hade själv mer än 100 nämligen)

1463268_791922370850896_4699281923538541225_n

Nöjd med mitt blonda hårsvall önskar jag er en mysig lördagskväll. Här har vi dukat fram allt sådant som man inte borde men som man ”får” njuta av på just lördagar =)

Kram <3

26 thoughts on “Före & efter First Extensions …

  1. Nej, 20 är jag definitivt inte då jag är 43 =) och ärligt har jag ingen önskan att vara 20. Har faktiskt inte heller tänkt på extensions som något bara vi mognare gör då jag tror att du inte riktigt har tillgång till någon statistik om du tror så. Flertalet är nog betydligt yngre men misstänker att din kommentar var mest ett försök att bara visa din ”mindre uppskattning” =)

  2. Sillisar, läppar, boobs, botox… Jag ser det som förnekelse. Vilka signaler sänder du till din dotter?!?!

  3. Den bästa signalen av de alla: att helt enkelt vara som man själv vill och helt enkelt att inte bry sig om vad andra människor som känner ett behov av att kritisera andra i tryggheten bakom en dataskärm säger.
   Då min dotter kanske läser din kommentar har du inte undrat istället vilka signaler just DU sänder en tjej som är 12 år? Du visar att människor inte är tillåtande mot varandras val och inte har någon respekt för att vi alla får se ut precis så som vi önskar. Att uttrycka sin kritik visar också prov på en massa olika mindre positiva egenskaper så tror att din lärdom är faktiskt sämre än min =) Ha nu en trevlig kväll och titta in i bloggar som inte visar ytlighet … Du verkar nämligen en mycket djup person själv =) Kram

 1. Hej

  Wow det är så fint jag förstår att du är nöjd, håret att super viktigt och betyder A och O i alla fall för mej…Håret ser mjukt och härligt och bra kvalité….Du passar i den längden….Snällt att du visar före bild det är inte alla som gör…Jag önskar dej en mysig kväll
  Kram Nettan

  1. Tack fina Michela…Haha ja du det hade suttit gott med mina Ferrero, men tur att jag lämnade all choklad på jobbet och de får nog stanna där tills jul haha annars mumsar jag upp dem…De är ju såååå goda…Vilken choklad…

 2. Hej,
  Det blev ju precis så fint som jag trodde. Min dotter har haft det en tid då hon också fick möjligheten att byta. Hon är såå nöjd, så min lott som ju är korthårig är att jag får ge henne nytt hår i julklapp å födelsedag å påskägg å allt vad det kan vara.. Men jag gör det gärna då hon får känna sig fin. Dessutom har vi provat schampo balsam o olja och det är helt fantastiskt. Tom mitt gamla hår blir så mjukt och fint.
  Hoppas du gillar det, så det var värt resan.
  Ha en skön kväll och helg.
  Kram

  1. Tack Katja =)
   Ja, det känns bra och resan var verkligen värd det så ser fram emot en hårinpackning och se hur det känns även efter det. Otroligt fylligt är det och det gillar a lot =)
   Ha en skön helg du med <3

 3. Wow så fint ditt hår blev! Fortsätt vara den fantastiska inspiration som du är! Tråkigt att en del bara måste klanka ner på andra!
  Hoppas ni har en riktigt mysig lördag!

  1. De som tror att de blir bättre genom att ha en massa åsikter om andra finns dessvärre men synd att vi idag inte har lärt oss respekt för människors olika val =)
   Man behöver så klart inte tycka att onaturliga val är bra val men man borde känna en spärr för att uttrycka en negativ åsikt om man inte skulle säga samma ord till den personen in real life =)
   Detsamma till dig! Så mycket bättre här på teven <3

 4. Vad fint håret blev :) och vilka bra svar FU hade ovan! Skönt att du står för den du är! Det är att vara en rIktigt bra förebild. Kram och trevlig kväll

  1. Tack Ebba =)
   Är ju utbildad beteendevetare och dessvärre kränker man bara sig själv genom att försöka kränka mig då jag vet varför man gör det =)
   Detsamma till dig <3

 5. Snyggt!
  Vad avundsjukan skiner igenom i vissa av kommentarerna hehe.. Du passar jättebra ii ditt långa hårsvall, nästan så du ser ut om som 20!! ;) Jag tror faktiskt det är fler 43-åringar som förlänger håret än 20-åringar. Inte så många unga som har ekonomin tyvärr. Åldern sitter inte i håret elller?!
  Varför låter man inte folk vara precis som de vill?! Säg inget om ni inte har nåt positivt att säga, hemskt när man klankar ner på andras utseende!!

  Ha det fint!

  1. Vad man får och inte uttrycka som kommentar är rätt så intressant för självklart får man tycka olik mig. Jag har respekt för människors olika åsikter men när man skriver och uttrycker sig på ett visst sätt så handlar det inte längre om en nyfikenhet om varför man gör vissa val men om ett försök att kränka för att höja sig själv =)
   Jag har tänkt på det men vet många under 40 som gör det… Kan det vara så att kanske 30-35 är den åldern som är mest representerad i extensions frågan? =)
   Kram till dig och trevlig helg <3

 6. Hej ,
  Ser jättefint ut.Jag ahr Rapunzels hår och varit ganska nöjd,Men nu blev jag jättenyfiken på att byta , alldeles på en gång!För det är dags att byta mitt nämligen.Vågar jag testa detta hår Camilla?Jag är superknepig med hår, jätteviktigt för mig.Tjockt o mycket med bra färg o kvalitet.Vad tycker du?
  Fin är du i alla fall tycker jag:)

  1. Skall erkänna att jag har haft det nu i en vecka och det ser riktigt bra ut så att billigt är sämre stämmer inte alltid in faktiskt …
   Maila dem och fråga lite …

 7. Hej fina <3

  Åhh, om personen ovan.. Vet inte hur jag ska uttrycka mig, men om hon bara visste huuuur många 100-tals människor jag har "HJÄLPT" genom åren, hur de kommit med förstört hår, tex från stress, svåra sjukdomar, dålig självkänsla, oerfarna frisörer mm, mm. Att fått hjälpt dessa under tiden (och än gör på 100-tals) Jag tror inte hon har förstått vinkeln iaf med extensions.

  Håret är (för de flesta) mer än halva utseendet och mår man dåligt över det finns det idag möjligheten att få "må bra" istället för att de knappt vill gå ut och visa sig och JA, det är fortfarande fler folk över 30 som gör extensions än 20-åringar.

  Att få se glädjen & lyckan i deras ögon när arbetet är klart..
  Att få bevittna glädjetårar, att få den värmande kramen som "Tack"
  Undra om hon har en aning om den känslan?
  Att få hjälpa dessa kvinnor till att få "bättre självkänsla" på ett par timmar, finns det ett bättre jobb..? <3

  Idag finns ett helt hav med "saker" man kan förändra sig själv på och vad man än gör och oavsett vad man än gör så: om det Ger ett bättre självförtroende, Bättre självkänsla = Bättre liv? jamen Go, Go, Go girls (and men)

  Ps. Extensions betyder inte alltid långt, svallande hår som många fortfarande tror idag, jag gör mååånga page, bob frisyrer oxå med extensions som nu blivit enormt poppis. För Er som är intresserade av att kika på dessa kortare frisyrer kan ni klicka in er här:
  http://www.facebook.com/firstextensions

  Ps. Tänk på vad du/ni säger bakom "datorskärmen" många av mina kunder har haft svåra sjukdomar tex stress, cancer mm som gjort att de tappat sitt hår och gjort dem djupt deprimerade!

  Önskar Dig Michela en underbar dag och TACK för att Du är DU… <3 <3 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *