Minnen från barndomen …

Är det bara jag som vaknar vid 4 på natten, ligger vaken en timma och så vaknar jag dödstrött istället för att vara pigg vid 6 som jag hoppades på för att gå och träna? Suck … Att ändra tiden var visst inte alls roligt för min sömn och morgonträning =)

Igår kväll la Nicole min Snoopy i sängen. Jag har haft honom sedan jag var 4-5 år och är så klart även han född i Italien så han fick flytta tillsammans med mig och får ibland dela sängen med mig när jag måste krama honom för att få känna mig som den lilla tjejen som trodde och drömde <3

Har du kvar något från barndomen?
IMG_6867
Här i Borås regnar det lite idag och vid 14 börjar två möten, sådana som man gärna hoppar över men det är ”just do it” orden som får gälla =)

Kram <3

2 thoughts on “Minnen från barndomen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *