Tacksam för din hjälp …

Har idag fått se en ny skiss på kommande nya webshop furia.se och det ser sååååå snyggt ut!

Vill så klart att den inte skall vara exakt som thelittleshowroom.se så den kommer inte att påminna om den i sin design även om man känner igen sig i vissa saker då jag är ju trots allt jag =)

Många har frågat om den här skjortan som jag har mer eller mindre bott i sedan den kom för några dagar sedan. Redan tvättad så att den kan åter användas… På bild har jag L med tanke på att stor byst och skjorta är inte alltid den bästa kombinationen men väljer man en större storlek fungerar det ibland =)

Priset är 1299:- och vill du förboka den så kan du maila mig på michelacastellari@hotmail.com.
IMG_6409
Webshopen beräknas öppna någon gång i november vilket kommer nog att ske mer runt mitten av månaden än annat. Mycket som skall ordnas innan. Den 6/11 skall jag till My för att bli firad lite då jag fyller år den 8/11 men även för att fota kläder den 7/11 tillsammans med fotografen Linda Himsel och stylisten Sara Sethsson på företaget Embraze.se

Kommer att packa en resväska med allt som skall fotas (ca 30 plagg) men när webshopen öppnar kommer den att vara fylld med ca 50 fräscha nya klädesplagg, mestadels made in Italy så hoppas att du längtar lite du med <3

Vill du hjälpa mig med en sak så vore jag väldigt glad och tacksam. Har du instagram så skulle du kunna lägga ut den här bilden med texten :

Denna coola t-shirt (värde 1199:-) får du möjligheten att vinna genom att följa redan nu kommande webshop @furia.sefölj @furia.se redan nu ...
IMG_6571
Lovar att lotta ut något till er som gör detta för syns man inte så finns man inte och skall man sälja så är det rätt så viktigt att just synas =)

Tagga mig på kortet (@michelacastellari) om du gör det så vet jag vilka som gör det och kan bland er lotta ut en annan läcker tisha från ett italienskt märke som inte finns i vårt land =)

Tack för din hjälp snälla du <3

 

4 thoughts on “Tacksam för din hjälp …

  1. Läser din blogg varje dag, men jag har nog missat varför du ska öppna en webshop till. Med liknande kläder?

    1. För att det finns så många fina märken och i den här webshopen kan jag sälja märken som redan finns i butiker i Borås och som vi därför ej kan sälja på TLS =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *