Up & down …

Framme till en regnig och kallare Stockholm men så mysigt att då få sitta och jobba lite framför en brasa och på ett hotel med newport känsla.

Ikväll bor jag vid Nacka på Hotel J för att imorgon förflytta mig till centrum och bo på hotel Rica Kungsgatan då många av morgondagens ärenden är just i storstadens centra.

Visst är det mysigt med lite regn när man har tända ljus omkring sig och stora fönster så att det gråa utanför lockar till att sitta inne och bara njuta? Kontrasterna mellan inne och ute som gör att man njuter av enkla inomhusaktiviteter som lite läsning och bloggande i receptionens foajé.
DSC_0004
DSC_0005
Log idag när jag la ut på instagram dagens outfit bild med denna ljuvliga vita blus från svenska märket Fira och med ett snyggt bälte i mjukt skinn från samma brand. Jag tog på mig bältet för att sedan se en av kommentarerna från en av mina uppmärksamma följare.

Bältet var upp och ned vilket fick mig att skratta för så mycket ”fashionista” var jag i dagens outfit. ”Don´t follow the stream” hade jag velat svara eller kanske som min syster sa en gång ”Vi följer inte mode, vi gör mode” …

Både blusen & bältet finner du HÄR.
IMG_6534
Tror nog att oavsett svar så hade ”försvarsmekanismen” bakom orden lyst igenom så det var bara att le men jag måste erkänna att jag tycker att peace märket är snyggare up and down =)

Nu är den dock ”rätt” efter mallen ”så som den bör vara” =)

Ikväll blir det nog lite fotboll på tv så ”Svenska Hollywood fruar” får jag se i repris eller på TV3 Play … Vem är din favorit fru?

Kram från en underbar regnig och höstlig kväll vid en brasa <3

10 thoughts on “Up & down …

 1. Min favoritfru är Maria. Jag kan förstå att Tv3 väljer att ha kvar Gunilla för hon har verkligen ett säljande sätt.
  Jag skulle inte vilja säga att man kan ha henne som ett gott exempel, men som ett varnade exempel.
  Jag förstår inte hur en människa kan bete sig så illa och inte skämmas över det.

 2. Hihihi… här är ”den uppmärksamma följaren”, du vet det är lite en yrkesskada att se till att kläderna sitter rätt. Fast jag kan hålla med dig om vad är rätt?
  Som tur är så får man ju faktiskt ha som man vill (fast det är inte rätt..

 3. Nu kom ju inte allt med..,:-(
  Jag ville bara önska en härlig vistelse här i vår huvudstad. Samt lycka till med dina möten.
  Kram

 4. Hej Michela

  Du har säkert stängt av TV:n för Roma verkar helt ha tappat fokus i den här matchen tyvärr…bättre lycka i nästa match för det här blir nog svårt att vända på. Men ha en skön tid i Stockholm ändå.

  Kram G

 5. Hej,

  Du har på bilden ovan ett armband med en guldfjäril…är det något du har i webbshopen eller var kan man köpa det? Ha en skön vistelse i Stockholm! /Anette

  1. Just det armbandet är från Ole Lyngaard och är en riktig dyr lite sak som jag dock fick i present … Nej, inte den prisklassen vi har i butiken men ett fantastiskt smycke som jag verkligen älskar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *