Monopol & Annelundsparken …

Har ni en skön söndag och känner att ni hade velat ha en extra söndag efter söndagen?

Vi är nog många som hade velat detta även om lediga dagar finns sällan när man har eget. Det finns alltid något att göra med en butik&webbshop och med planeringen av en ny sådan som även skall sälja till våra nordiska grannar. Spännande!

Loggan till kommande Furia är framtagen och har mailats vidare till Jetshop som skall designa hemsidan. Varor har kommit och flera inväntas … Hoppas att den kommer att stå klar i november så att den invigs lite lagom inför Julhandeln…

Medan jag har jobbat lite har Nicole spelat Monopol med kompisen Matilda. I Italien hade vi andra kända gator som Via Montenapoleone istället för Norrmalstorg eller dylikt så ”the same but different” =)
DSC_0002
DSC_0003
DSC_0004
Tjejerna gick sedan till ”Frozen Youghurt” dit en av deltagarna från ”Paradise Hotel” skulle komma för att locka gäster. Detta lyckades han nog med då många tjejer var visst där. Han heter visst Calle (Carl) och flickorna hade visst bjudit honom på kaffe här hemma =)

Hahaha! Han hade även skickat en hälsning till mig som de spelade in men de fick aldrig gå tillbaka för att hämta honom. Inte för att jag har emot en kaffe gäst men var inte på socialt humör för detta idag.

Jag tog med mig istället flickorna till Annelundsparken där jag körde lite med dem =)
IMG_5950
Nu är vi hemma igen och skall njuta av en skön söndag kväll efter att ha tagit del av det fantastiska vädret som är trots att det är oktober månad! Älskar färgerna, doften, friskheten i luften och känslan om mys som för mig präglar denna årstid.

Om mindre än en månad fyller jag 43 och om mindre än två månader är vi och firar Julen i Bologna. Helt otroligt!

Först skall vi dock njuta av det som är och hoppas att dessa Please kommer hem i veckan som kommer … IMG_1344
Nu skall vi gå och handla lite kvällsmat men vill först passa på att tipsa dig om det sista par kängor vi har från by Koah.

Dessa godingar i storlek 38 finner du HÄR och det är sista paret!!!DSC_0072

Kram från oss Castellari <3

 

2 thoughts on “Monopol & Annelundsparken …

 1. Hej

  Visst är det så att jag vill gärna ha en ledig dag efter söndag…Nu är jag ivrig att få börja jobba im om det nu går…För jag trodde förkylning var på väg bort men idag…Oj,oj…Men nu hoppas jag att kan gå, jag fixar nu vad jag ska ha på mej…Alltid lika skoj

  Ohh, va snygg mossgröna? pleasebyxorna är…Kan jag beställa dessa i samma storlek som jag har på mina andra?

  Måste säga att By Koah stövlarna är så sköna älskar mina

  Lycka till nu i veckan med dina nya läppar (de var väl då..) du kommer bli så fin även att du var fin innan och nu med…Men man ska göra det man själv vill ha och göra…Jag har tagit Restylane några gånger och är nöjd och gör det för min egen skull, endel kan säga varför osv

  Ha en fortsatt mysig söndagkväll
  Kram Nettan

  1. Tack snälla!
   Ja, de kan du köpa i samma storlek som övriga =)
   På onsdag skall de fyllas i igen men i lagom mängd för som jag ser ut just nu kan jag inte ha det … Har haft för mycket för länge så nu är de bara skrynkliga och ser märkliga ut pga. det … =)
   Detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *