Förminskning av läppar …

Det har gått ca 3 år sedan då jag sist la in Juvaderm i mina läppar, något som orsakade en massa kritik mot mig som person.

Trots att det har gått så många år så kan jag inte säga att läpparna blev avsevärd mindre med tiden så när min fina väninna Jenny som äger och driver kliniken City Laser i Göteborg berättade om att hennes nye läkare kunde spruta in ett medel som löste upp Juvadermen för att få bort allt i läpparna så bestämde jag för att göra detta.

Ta bort allt för att om 10 dagar fylla in igen men mindre och för att forma läpparna på ett bättre, snyggare och naturligare sätt.

Igår var jag på kliniken och var förväntansfull över vad som skulle inträffa.
DSC_0008

Läkaren sprutade in medlet som sved till lite och efter bara några minuter var detta gjort. Jenny och jag gick sedan vidare till ett annat rum där hon gjorde en IPL behandling (om det dock i ett annat inlägg).

Efter behandlingen satte jag mig på Espresso House och gömde mig lite diskret. Sprutan i läppen och IPL gjorde så klart att jag såg lite extra sliten ut.

Vissa behandlingar är ibland som att städa. Det blir extra stökigt innan det blir fint och så även med huden.

Trots att jag gömde mig lite så kom en snygg kvinna fram och presenterade sig med att hon läser ibland min blogg. Hon själv bloggar för Må Bra och är där en av deras toppbloggare. Hennes blogg finner du HÄR. Tack för mysigt samtal och sällskap.

Efter henne kom en man och satte sig i några sekunder och då inte vem som helst =) Det var min väninnas Johannas man Janne som skulle till butiken mitt emot för att köpa presentkort till Johannas dotter som hade fyllt år. Jag skulle kanske inte ha satt mig på ett kafé inne i Arkaden om jag ville gömma mig men å andra sidan är jag inte den som bryr sig så mycket.

Redan efter ett par timmar efter sprutan kände jag att mycket hände … Jag upplevde verkligen som att medlet jobbade med att ta bort och läpparna kändes lite som gummidäck som hade fått punktering =)))) Skall egentligen inte skämta om det men så kändes det även idag när jag mötte min spegelbild.

Jag har nu ett liten russin till läpp som under kommande 10 dagar skall  hitta tillbaka sin gamla form innan jag skall tillbaka till CityLaser för att fylla i den igen för en snyggare form. Längtar redan för helt utan Juvaderm är inget alternativ för min del åtminstone inte efter att ha haft stora läppar i ca 5 år…

Utan smink och med små russin till läppar idag …
DSC_0008
(Jeans Miss Me HÄR, tröja från Religion HÄR)

Nu skall jag städa lite hemmet också och inte bara mig själv =)

Önskar dig en mysig lördag så länge och snart kommer jag med en bloppis på lite dyrare accessoarer … <3

44 thoughts on “Förminskning av läppar …

 1. Oj, vad söt o ung du ser ut. Jättefin! Jag tycker att alla ska göra det de själva vill, men jag tycker att du är finare nu. Men förstår dig så väl att du lägger i. Man ska själv trivas, vad andra tycker är ju väldigt oviktigt :)
  Ha en fin dag!

  1. Varför alls lägga ngn energi alls på andra människors reaktioner?
   De är ju egentligen ett sätt att binda upp en negativ energi i sig själv.

 2. Hej. Något jag råkar ut för är, att ju mindre jag sminkar mig desto MER kommentarer får jag om att jag ser fräsch ut men jag gillar smink så jag kör på :) Fast kan nog tycka att de flesta ser yngre ut med mindre makeup så även jag själv. Allt handlar ju om att man ska trivas med sitt egna utseende. Kram.

 3. Hej Michaela!

  Jag har precis som du sprutat in Juvedern i mina läppar under årens lopp. Jag valde också att sluta o har en sprutat en ngt sedan 2010. Dock har inte allt försvunnet. Dock ser mina läppar bättre ut nu då pyttelite är kvar. Men o andra sidan lade jag aldrig i mer än 0,6 när det begav sig. Hoppas du blir nöjd. Tycker du ser jättefräsch ut! Allt gott/Anna

 4. Snygg du är och jag instämmer som ovan att du faktiskt ser yngre ut med mindre läppar, men du blir säkert ännu snyggare med liiite större omformade läppar även fast jag inte tycker det behövs! Du är så mycket sötare nu!

  Kram

 5. Du är jättevacker i nya läpparna. Vacker och sårbart skön (kan man uttrycka sig så?). Men om du tänker en ung Bibbi Andersson, så är det så jag menar. :-)

  1. Sårbar skön låter faktiskt väldigt fint =)
   Tyvärr är de som russin vilket kanske inte syns så bra på bilden så lite måste jag fylla i dem men lite =)
   Tack <3

 6. Michela, verkar som alla i kommentarfältet är eniga (för en gångs skull).
  VILKEN balans i ditt ansikte nu, en ung kvinna som hon som stod i bikini lutad mot en palm…
  OM jag kunde få dig att avstå…eller åtminstone vänta liiite…
  Kram fina

  1. Kan inte avstå helt för de är helt skrynkliga nu och tom. min dotter tycker att det ser konstigt ut … Efter 5 år med för stora så måste jag ha lite för att balansera upp huden från läpparna =)

 7. Hej

  Du är så fräsch och fin utan smink och ja med smink också…Önskar jag också kunde se bra ut utan smink…Wow vilket bra medel för att minska läpparna…Jag förstår att det är ovant men snart har du dina läppar som du vill ha dem

  Ser framemot att läsa om din IPL behandling…Nu har jag läst igenom de senaste inlägg hos dej lite bättre…Har vart så super sjuk sedan i onsdags av förkylning har ej vart så sjuk sedan jag var liten..Nu börjar jag bli mitt jag igen…Är sällan hemma från jobb men nu var jag tvungen… jisses Amalia

  Ha en fin lördag
  Kram Nettan

 8. Jag tycker det är så härligt att följa din blogg. Du är som du är och det gillar jag starkt! Du kör inga moralpredikningar om vad andra bör göra, tycka eller vara. Oavsett om du har smink eller ej, gör skönhets fixar tycker jag att du är en vacker kvinna! Önskar dig en riktig härlig helg och fortsätt förgylla med din blogg!

  1. Tack för dina snälla ord =)
   Är inte rätt människa att predika så låter bli och tycker att människor har rättigheten att göra som de vill så länge man inte sårar andra …
   Skall absolut försöka förgylla blogg världen <3

 9. Jag tycker dina läppar är jättefina nu, ser inte alls ut som russin.
  Jag förstår om du vill lägga i igen men tänk över det för du e faktiskt jättefin nu.
  Kan även hålla med tidigare skrivare om att du ser yngre ut nu.

 10. Innan du började med injektioner såg dina läppar ännu tunnare ut tycker jag( av de bilder från förr du visat här). Här ser de ut att vara i normalstorlek, fina. Iom att många kändisar ex förstorar sina läppar så blir det nog att man blir lite blind för storleken.
  Jag tycker som de flesta andra att detta passar dig bättre, ger dig mer en naturlig, fräschare, yngre look. Men gör det du känner för.

  1. Just nu är de tunnare än någonsin då de är extra skrynkliga så måste fylla i lite för att huden på läpparna inte skall vara som den har blivit efter dessa år =)
   Tack snälla <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *