Ett steg ifrån more is more …

Hej kära blog läsare!

Vill tacka för alla snälla kommentarer men det hade samtidigt varit lite roligt om någon hade stuckit ut med en kommentar á la ”du skulle ha behållit dina stora läppar” =)

Gissar att de flesta vill visa att ”naturligt är bäst” vilket jag kanske inte alltid håller med om. Däremot håller jag med på att ”se naturligt är bäst”. En väsentlig skillnad =)

Bilden jag bloggade om tidigare visar inte hur skrynkliga läpparna faktiskt är så nu ser jag konstig/märklig ut pga. det istället … Troligtvis blir de bättre om några dagar men huden har under åren töjts så inte konstigt om russin läppar idag är en konsekvens av att ha haft stora läppar i flera år.

Just därför kommer jag utan någon som helst tvekan att låta samma läkare som tog bort igår att spruta in lite Juvaderm om ca 10 dagar. Han är noggrann och har förstått den formen och storleken som önskas av mig. Glad att ha tagit detta steg även om slutresultatet dröjer lite till.
DSC_0013
Nicole är på kalas till 22 så har några timmar här hemma själv innan jag skall hämta henne.

Tänkte därför passa på att tipsa om vårt helgerbjudande där tre höstplagg från Love Forever finns nu i vår webbshop för halva priset!

HÄR finner du denna söta romantiska cardigan och övriga 2 … Jeansen är från Miss Me HÄR.
IMG_5792
Nu ser vi till att njuta lite av en skön lördagkväll <3

6 thoughts on “Ett steg ifrån more is more …

 1. Du förminskar väll inte brösten sen också?! Faktiskt så ser du lite yngre ut med mindre läppar, lagom är kanske bäst? :)

  1. Du har mitt ord på det =)
   Läpparna är egentligen rätt så hemska nu, min dotter kan inte sluta att stirra på mig men måste vänta 10 dagar innan jag får fixa färdigt dem med lite så att det blir snyggt och lagom…

 2. Hej !
  Jag älskar stora läppar – och att det inte ser naturligt ut. Men det får man inte tycka i Sverige! Jag har själv juvederm sedan 3 ve och hoppas det ska hålla bättre än restylan som jag hade innan. Men hade gärna haft ännu större än vad jag har – tycker själv knappt det syns men det tycker alla andra….. Alla tycks tycka illa om förstorade läppar utom vi som har det -haha!
  Många kramar L

  1. Jag gillar stora läppar men i en vacker form som jag inte tyckte att jag hade sedan tre år så nu hoppas jag på det jag önskade mig då … Onsdagen närmar sig =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *