Miss Me jeans …

Tidigt denna morgon gick jag upp, fixade lite frukost till Nicole och gick till gymmet för att möta upp min PT Anna Gren som körde verkligen slut på mig.

Jag började på löpbandet med 2 minuters löpning x 3, vila, 3 minuters löpning x 3 och så en tabata 8 ggr (20 sek maxpuls, 10 sek vila)

Från löpbandet till magövningar och då jag är rätt så stark där (trots att jag inte har tränat på lääääänge) så log jag lite inombords när Anna visade mig vad jag skulle göra men fick ångra det där för OMG vad ont det gjorde i mina favoritmuskler!!!

Nästa gång skall jag gå in för att ta med mig systemkameran och ta riktiga kort så att ni själva kan se för något jag är väldigt dålig på är att beskriva övningar =) Skulle jag försöka skulle ni nog inte ens förstå vad jag menade =)

Slut efter den perfekta starten gick jag hem för att duscha och byta om för att sedan träffa Jessica och ha lite möte på jobbet.

Efter en stund gick jag till Fazli som tillsammans med Mark såg till att få bort den där mörka nyansen som  gjorde att jag såg yngre ut (måste jag erkänna) men vars nyanser jag inte riktigt kände mig bekväm i.  Den 23/10 är det dags att färga det mörkare men med blonda nyanser …

Fazli kom sedan förbi butiken för att åter kolla till färgen och för att hjälpa oss fota och få upp vissa plagg. Tack vännen <3
DSC_0011
Något Fazli är Kung på är att styla håret med de kända GHD plattången. Få kan göra det som honom och idag fick Mark lära sig lite tekniken. Vill du därför få lite lockar innan en speciell middag eller utgång boka tid för det. HÄR till hans hemsida.

Från lockar till Miss Me jeansen.

Vi har nu fått leverans på de snygga och alltid sköna skinny denim från amerikanska brand Miss Me. Vill du få lite extra stuss så är dessa med fickorna utåt helt perfekta. Alla Miss Me drar upp rumpan men dessa med fickorna gör även att den ser lite extra putig ut …

Det här kortet som Jessica tog medan passagerare tittade nog lite nyfiket på oss visar tydligt en kroppsdel som jag annars inte är så glad över =)
DSC_0065
Jag har en storlek 27 på bild.

De flesta brukar gå ner en storlek om du vill beställa ett par HÄR.

Här ser ni de på tillsammans med en av de tre t-shirten från Tigha som du finner HÄR.
DSC_0053
DSC_0067
Nu skall Knut, Nicole och jag gå en liten kvällspromenad för att få lite syre och umgås utan datorer, tv, Ipad =)

Kram <3

5 thoughts on “Miss Me jeans …

 1. Vad tänker du om hur ditt yttre/ dina skönhetsideal påverkar din dotter?
  När jag var barn vägde jag några kilo för mycket och det var känsligt och svårt och höra kommentarer i den åldern. Jag fick en skev bild av mig själv och tog åt mig. Att vara smal/ snygg/ populär är måste bland dagens unga, även förr.
  En släkting till mig var/ är sån och nu har hennes dotter plastikoperat sig för flera hundra tusen trots att hon är söt i grunden. Åldersnoja trots att hon är ung. Allt måste vara perfekt, snygga möbler, resor, utseende etc. Ändå har hon ångest.tycker det är så synd på en tjej som nästan fyllt 20 bara.

  1. Anledningen till att jag gillar dessa jeans är att jag är långt ifrån perfekt så de fixar upp lite rumpan vilket jag inte tycker är provocerande alls =)
   Är så långt ifrån perfektion som man bara kan komma så känner nog inte mig träffad av att vilja visa upp ngt jag inte är.
   Skriver ofta om kampen som egen företagare och att allt är inte riktigt så glammigt som man kanske tro så det där med fasader är nog inte jag …
   Äktheten ligger på insidan och så länge man har den insikten finner jag inget konstigt att vilja göra små justeringar för att känna sig snyggare (även om andra inte tycker det =) Kram och hoppas att den tjejen du skriver om blir av med sin ångest och att hon kan få hjälp med det.

 2. Hej! Gillar verkligen Missme jeansen, men är osäker på strl.? Har strl 27 i t ex G-star men även 26 i de med mycket stretch, i mina please skinny strl S. Vilken längd är det i missme?
  Vilken strl tror du jag ska beställa?
  Häls Martina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *