Leonardo 2 år !!!

Idag fyller min systerson Leo hela 2 år så GRATTIS till ende Castellari killen i familjen <3

Min syster skickade en bild på sig och Matilde igår kväll efter att de hade förberett lite hemmet för att överraska Leo när han vaknar denna morgon …

Här syster och systerdotter som har fixat med blåa ballonger och serpentiner.
IMG_5590Här resultatet av deras ”sorpresa” <3
IMG_5593
Att inte få krama, gratulera känns otroligt tråkigt men Julen närmar sig och då kan INGET få mig att inte åka hem till Bologna för att tillsammans med min syster och barn fira tillsammans den Julen som vi är sååååå otroligt värda efter allt vi har gått igenom på var sitt håll.

Förra Julafton låg jag i soffan med Knut och tittade på tv själv medan min syster firade själv med min mamma. Julen 2014 skall vi vara tillsammans, därmed BASTA =) Även om det är en ”vanlig” dag (intalade jag mig förra Julen =) så vill jag i år känna det som många andra känner och längta efter min lilla italienska familj <3

Idag gratulerar vi först & främst Leo på sin 2 årsdag!!!

Tanti auguri Leo!!!
10686938_10204640249707283_8616710916382901219_n

2 thoughts on “Leonardo 2 år !!!

  1. Hej

    Så fint dom har gjort, Leo kommer älska detta vilken morgon att vakna till…Grattis på 2-årsdagen Leo….Vad söta barn…Det syns att ni alla är så lika och så fina…Jag ser framemot dina julbilder, om du tar med bloggen och delar med dej, hoppas…
    Ha en bra dag
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *