I behov av lite deluxe …

Både kropp och hjärna vill egentligen mest av allt (nästan mest av allt) gå och lägga sig för att sova … Redan =)

Eller så skulle jag behöva en sådan där skön deluxe dag med spa behandlingar med ljuvliga dofter i en skön miljö … Give it to me =)

Istället visar jag rock tecknen och välkomnar en ny dag efter att ha varit hos min psykolog (behövde verkligen dessa 45 minuter efter gårdagens svacka)

Både tisha och linne finns så klart precis HÄR.
mekaffe

Fick lite färg i håret igår kväll så nu är jag väldigt MÖRK och har PANIK!!!
Skall hem och tvätta håret IGEN och hoppas att den här färgen som inte är jag försvinner inom en vecka =(

Dags att åka till Stoccolma och få den där blonda deluxe färgen som jag ser framför mig och som jag hoppas även blir =)

Deluxe hårfärg och deluxe dag … dags att boka ett par dagar i huvudstaden för att träffa vänner, mysa och ha lite roligt. Order från min psykolog =)

Har du varit hos någon psykolog? Finner du den rätta, som ger dig små uppgifter, som coacher dig fram i tankarna så skall du absolut investera tid och pengar i ett besök. Vi alla behöver prata av oss och då inte bara med vänner men med någon utanför familjen, vänskapskretsen …

Dela gärna med dig av din erfarenhet om du har en sådan och självklart endast om känner för det. Inte alla som är öppna med att de går till en psykolog troligtvis =)

Nu blev jag glad!

Fick detta mail ”My Wife Violet and I are donating 2Million Dollars to you.Contact us via my wife email at” Tänk om det hade varit sant =)

Kram <3

4 thoughts on “I behov av lite deluxe …

  1. Jag har gått hos både kurator och psykolog. Det skäms jag inte för. Det betyder bara att jag har tagit hand om min hälsa. För mår inte jag bra, så mår dom runt omkring mig bra.
    Jag har fått lära mig att jag är inte ansvarig för andras brister och att inte ta åt mig allt som händer runt mig. Jag brukar likna det med en teflon-dräkt. Otrevliga saker händer. Men det är få saker som tränger in i hjärtat.

    Jag tycker absolut att du ska passa på att ta en spa-dag. Vi har ju flera fina i Varberg.
    Eller hitta på något annat och bara tänka på dig själv, för det är du värd.

  2. Jag har aldrig varit hos en psykolog, däremot läser jag till en :D Under utbildningen skall vi gå 50 timmar hos en psykolog, vilket jag ser fram emot. Att ta hand om sitt inre, anser jag, är minst lika viktigt som att ta hand om det yttre:)) Som du säger kan det nog vara ganska skönt att ibland bara få prata ut med någon utanför familj/vänkretsen, någon som hjälper att coacha en i tankarna :)

  3. Jag började på multimodala rehab för min fibro och kronisk trötthet syndrom som varade i 3 nån och där ingick en psykolog och jag går kvar där än mycket skönt att ha någon att prata med ibland bara om allting som affärer, cyklar mm..o sen finns det gånger då allt e

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *