Lite blandat från de senaste timmarna …

Igår kväll gick Jessica och jag med våra flickor till restaurang Babbel där vi åt lite goda tapas rätter och firade att Nicole har blivit 12.

Vi har det som en liten mysig tradition att gå ut och äta när någon av våra tjejer fyller år. Nicole var överlycklig över en ny mascara och presentkort från Gina Tricot där hon hade varit tidigare och köpt den söta blusen hon hade på sig kvällen till ära.

Tyvärr blev det dåliga kort men bjuder ändå på dem då inga andra finns att välja =)

Nicole & Jessica
IMG_5308
Millie och jag …
IMG_5314
Godmorgon!

Efter att ha sett till att Nicole kom iväg till skolan, att Knut blev rastad runt Stadsparken och att jag hade packat gårdagens ordrar på jobbet är det snart dags för gymmet. Andra passet med duktiga PT:n Anna Gren och då Jessica börjar kl. 14 idag måste jag vara tillbaka vid 945 så ett intensivt pass får det bli.

Äger verkligen inga vidare träningskläder så det får bli ett vanligt svart linne ovanför min träningstop som är lite för kort och egentligen för liten men allt fungerar när man inte har så många valmöjligheter … Min garderob består inte så mycket av just träningskläder men visar jag min vilja den här gången skall jag ”investera” i åtminstone ett par byxor till =)
IMG_5326
Tillbaka till butiken  efter lite löpband och så skönt att få svettas lite =) Skönt att komma igång för min del …

Nu har jag lagt ut på instagram den sista leveransen av de fantastiska jackorna från Blonde8 som har kommit till vår webbshop. HÄR ser du vilka som redan finns hos oss och här ser du denna nya läckra helsvarta vinterjacka. Priset är 12.899:- och många reagerar på det dyra priset.

Ingen förnekar att det är en exklusiv vinterjacka som liksom Moncler och många andra ligger på en prisnivå som majoriteten av oss inte har råd med men jackor är det vi har på oss när vi rör oss mellan hem, jobb och fritid under åtminstone 8 månader av 12. En av de viktigaste plaggen i min mening och köper man en snygg dyrare kan du definitivt ha den i många år.

Blonde8 har dock även vinterjackor för under 4000:- så olika prislägen där priset dock även är ett mått för material, kvalité och design.IMG_5337

Jag är helt kär i alla dessa Blonde8 vinterjackor och även i deras kavajer som vi har köpt in till våren/sommaren.

Tänkte avslutningsvis även visa  en liten bild på vad som kommer snart =)IMG_1444
Nu skall jag koka lite kaffe här på jobbet och stå i kassan fram till Jessica avlöser mig kring 14 tiden…

DESSA halsband har förresten kommit nu, många som gillade dem när jag visade upp bild på dem från Köpenhamns Fashion Week <3 Längtar faktiskt efter nästa mässa för då har jag två webbshopar att shoppa till och då skall även min väninna Tania följa med så att Jessica och jag inte bara stänger in oss på rummet efteråt =)
IMG_1455
Lite utgång behöver vi när vi har möjligheten till det och när vi är i fina Köpenhamn!

Now some working <3

2 thoughts on “Lite blandat från de senaste timmarna …

  1. Det var ett tag sen jag var i Köpenhamn. Min fd svärmor bodde där. Tyvärr var inte ute så mycket och tittade på stan.
    Men vi tog alltid barnen till Nørrgade bolcher och tittade på när dom gjorde karameller. Sidogatorna till Strøget är vä

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *