Buonanotte från Kalmar …

Tittar lite snabbt in och önskar dig buonanotte <3

My och Ludvig delar soffa medan Nicole och jag lånar Mys säng och har hennes hund Tess liggandes här bredvid oss.

Första gången jag träffar lille Ludvig och var lite rädd att han skulle börja gråta när han såg mig komma ner från tåget. Anledningen är att My har ibland per telefon sagt till honom när han var lite extra busig att ”passa dig för annars kommer tant Michela och drar dig i öronen”. På skämt så klart men har skrattat åt vilken hemsk bild han måste ha av häxan Michela.

Som tur är var det bara ett leende som mötte oss när denna underbara lilla pojke med guldlockar mötte oss med sin snygga mamma på stationen i Kalmar.

Efter hämtning av var sin latte på MD åkte vi hem och myste vid köksbordet för att sedan förflytta oss vid soffan som vi delade alla fyra.

My visade mig även var hon brukar sitta på balkongen när hon ringer mig så nu vet jag exakt hur allt ser ut i hennes mysiga lägenhet. Självklart skall jag ta lite kort imorgon så att ni får se lite från hemmet och butiken då många av er följer nog även hennes blogg.

Här en av hennes annonser som kanske lockar just dig som vill öppna något i hennes stora lokaler.
10649984_768556343191119_1663495734671779382_n
Nu skall vi alla ladda med lite sömn för imorgon skall vi upp vid 6 för att lämna Ludvig, hämta upp Sara som också skall jobba i Mys butik imorgon och för att starta dagen med frukost på jobbet innan vi skall få känna av vad Skördefesten på Öland innebär på Mys blommor.

Ses vi kanske? Nicole och jag är där så hoppas att du kommer och köper blommor eller vintage kläder (vissa nya, vissa använda vid något enstaka tillfälle) som både My och jag säljer imorgon i hennes butik.

Nu önskar jag dig åter buonanotte och tack för alla beställningar på vår webbshop HÄR. Måååånga ordrar väntar på att packas imorgon så tack och hoppas att du blir nöjd med ditt köp <3

Glöm nämligen inte att vi ger 20% rabatt på allt om du skriver rabattkoden Hösterbjudande.

Här ser du vad jag hade på mig idag och allt finns så klart att köpa med rabatten som gäller över helgen <3 och tack bästa Fazli för dagens extentions jobb …
IMG_4647
Likaså detta läckra halsband som en av Mys vänner beställde …
DSC_0051
Nu har alla andra här i Kalmar släckt ljusen och är på väg i drömmarnas värld så det är dags även för mig att få lite sömn …

Notte <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *